J.L. -> kaj naj (16.12.2009 16:39:52)
|
tukaj vas je največ pa bom vprašala kar tu. pred dnevomi sem kupila več zdravil v lekarni, med njimi tudi ene od vitaminskih tablet. želela sem točno določene, pa me je farmacevtka prepričala, da vzamem ene druge, še prej pa sem ji omenila, da naj so žvečljive, ker pač težko požiram. seveda vzamem, plačam, pridem domov odprem škatlico in najdem not filmsko obložene tabletke. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] kličem tja danes, povem kako je na stvari, pa mi pravi da se očitno nisve zastople. ja hudiča, kako ne če sem ji lepo povedala da te ko sem mela do sedaj so žvečljive in želim take. pa povprašam kako je z menjavo, glede na to da sem škatlo že odprla, tabletka pa ne manjka nobena, pa prvi da ni možna menjava, razen če seveda ona plača to škatlo, meni pa da nove. ja je.b.em.tiš!!! seveda se sedaj počutim jaz krivo, da bi ona plačala tistih 10e, ni veliko vendar mi je noro, po drugi strani pa nisem kriva jaz, če ona ni me ni dala takih kot sem žeella, torej za žvečit oz topljivih. sedaj nevem ali naj pač tablete obdsržim, podarim naprej nekomu ali naj menjam, četudi bo mogla ona plačat?
|
|
|
|