Matr sm jezna! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

BONI* -> Matr sm jezna! (22.6.2005 15:59:12)

Iščem kopalke, ki sem si jih kupila lani in jih nikjer ne najdem:( sem obrnila že vse omare, pa nič:zmeden:
Sva se lani po dopustu selila v novo stanovanje, zdej pa res ne vem, a so se glih moje kopalke mogle zgubit pri selitvi, al kaj:zmeden2: In kako naj grem zdej na morje:zmeden: Na nudl plažo že ne morem, ker bi me Hrvati potem obtožili, da so zaradi mene imeli manj turistov:)- (valda, ker bi vsi pobegnl, ko bi videli kita)

Lp, Boni

**Petra** -> Matr sm jezna! (22.6.2005 16:05:31)

Po moje pa le ne bi blo toko hudo z obtožbami. Vsekakor ti ostane na razpolago še nudl plaža, če kopalk še vedno ne boš našla in če nočeš kupit novih!!!!

Mal še premeč stanovanje okrog, mogoče se pa le kje skrivajo...........:)-:)-:)-:)-:)-

spacey -> Matr sm jezna! (22.6.2005 16:07:04)

Boni, če bi vidli kita, bi se obisk samo še povečal in tako bi ti Hrvati še kej dali oz. bi zastojn dopustovala. :) (hec) Ja šmenta ne. Kaj pa če greš kupit nove?

tesa -> Matr sm jezna! (22.6.2005 16:32:47)

Ha, ha ti jih vsaj iščeš, pa jih boš najdla. Kaj pa jaz:zmeden: ko mi niso nobene prau. Madonca bom mogla jt ene kar kupit za letos, ker dokler še dojim mi noben modrc ne bo prau:zmeden:
Al pa grem še jaz na nudl, pol pa res vsi turisti zbežijo:)-

Pikipoki -> Matr sm jezna! (22.6.2005 17:38:31)

Hej, pa kupi nove ...:):):)

Poglejv
LP:rozica:

BONI* -> Matr sm jezna! (22.6.2005 20:46:27)

Ja, sej jih sploh nisem mela več časa iskat, ker je moj:duda:neki zakuhal in je imel že kar 38°C vročine. Sedaj revček spi, jaz pa sem vsa:zmeden:

Če pa že slučajno najdem te :hudicek:kopalke, bom pa vrerjetno itak ugotovila, da si jih lahko nataknem samo še na nos:)- Potem mi pa res ne preostane drugega, kot da grem v Induplate Jarše po nove.

Lp, Boni

Stran: [1]