Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 14:45:00
|
|
|
|
Tejči
|
Ej miška, to ti enostavno moram povedat/napisat, danes sem sanjala o tebi! Finta..pa zadnje dni niti nisem bila nič kaj na RR. V glavnem v sanjah sem te videla O duhecih pa žal nič ne vem-še nisem imela kakšne takšne izkušnje.
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 14:50:29
|
|
|
|
baguSka
|
Baguška, kaj češ, jaz sem že od malih nog govorila, da hočem svojo hišo. Zgleda, da sem bila zelo jasna pa da me je nekdo uslišal. user posted image me mal... zviiiiiz!?
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 15:18:58
|
|
|
|
bumerang
|
S čim le?
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 15:20:26
|
|
|
|
baguSka
|
z baguško...
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 15:28:56
|
|
|
|
bumerang
|
Baguška zveni veliko bolj prisrčno. Zakaj bi si kdo želel, da bi bil samo ena guska.
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 18:41:35
|
|
|
|
Anonimen
|
oilaaa!!!!! sem sama s tamalo doma...in me ni nic strah!!!!! s spukico sem sklenila prijateljstvo. lahko je ob meni in z mano in v moji hisi, pod pogojem, da me ne strasi!!!! cisto flrgma sem!!!! naj pride in naj mi da kak PRISRCEN znak, da se bom samo nasmejala, ne da se ustrasim.... Tejci, ti pa si me sanjala?????upam da sem bila v sanjah cool
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 18:47:06
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute Tejci, ti pa si me sanjala?????upam da sem bila v sanjah cool Ja, ne spomnim se vsega, le to, da sva se srečali in da si imela srednje dolge svetlo rjave lase. Pa prav črkovala sem miska mccute.. Sem zjutraj prav razmišljala od kod sem na tebe prišla v sanjah Finta vidiš, mogoče pa bi se mogle spoznat
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 18:47:31
|
|
|
|
Klemy82
|
No, evo, Miška, sej sem ti rekla, da je Spuki eno prijazno bitje
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 18:48:28
|
|
|
|
Anonimen
|
upam, da je res....se, cist ok...pa sama v bajti...nobenega strahu.... sam bi se mal klepetala, dokler moj ne pride
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 18:49:13
|
|
|
|
Klemy82
|
p.s. tud jest sem sama doma, ampak nimam nobenga duhca, da bi mi družbo delal. Prav razmišljam, kaj čem počet zdaj...
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 18:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
tejci, si ti videla kako mojo sliko???? ker imam res svetlo rjave srednje dolge lase....
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 18:52:36
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute tejci, si ti videla kako mojo sliko???? ker imam res svetlo rjave srednje dolge lase.... Oooo, tole pa je spuki
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 18:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
klemy, lahko posljem spukico mal na izlet....
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 18:53:27
|
|
|
|
Klemy82
|
Ja, miška, lahko mi pride posodo pomit, samo da ne bo kaj razbila, imam samo en set krožnikov.
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 18:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehe....naj tjasi nardi podobo mene v mislih, pol pa pripopam svojo sliko(malo retsirano) ce je to to....
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 18.12.2009 21:19:28
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute tejci, si ti videla kako mojo sliko???? ker imam res svetlo rjave srednje dolge lase.... Ne, nisem vidla..jo imaš kje za videt???..ker zaj me pa še bolj firbec mantra Mogoče sma se pa v prejšnjem življenju srečali
|
|
|
|
RE: nekaj cudnega se dogaja.... 19.12.2009 9:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
tejci... http://www.slikomat.com/slika/4161618.htm sem dala bolj slabo sliko. da me kdo ne spozna
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 19.12.2009 9:27:31 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?