zmajaz -> RE: Brez "ceramonij" :) (16.12.2009 9:48:11)
|
Najina poroka je bila nekaj takega - midva, starši, moja sestra s fantom (je bila hkrati moja priča), njegov brat z družino (hkrati njegova priča) in pa moja stara mama, ki je še edina od obojnih starih staršev. Poroka je bila na gradu - samo civilna. Po poroki smo se še fotografirali na gradu in v studiu, nato smo šli v eno gostilno na kosilo (smo se seveda že vnaprej naročili), po kosilu pa še zaključek pri mojem na vikendu. Imeli smo se super, če bi se še 1x poročala, ne bi naredila nič drugače. Obleko sem si dala delat tako, da je vseeno bila vsaj nekako podobna poročni (sicer bolj ala večerna obleka, ne tista klasična bela razkošna). Proračun: cca. 300.000 sit (3 leta nazaj) za vse skupaj: oblačila za oba, prstani, šopek + cvetje za na avte, frizer, ličenje, kosilo, narezki, šampanjci itd., potem pa naju je še cca. 90.000 prišla t.i. poročno-novoletna fešta (tako sva jo poimenovala, ker sva se poročila konec decembra in sva potem naredila za silvestrovo fešto za kolege) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], ki sva jo naknadno naredila za kolege.
|
|
|
|