indijancek -> odpor do vrtca (15.12.2009 21:33:02)
|
Septembra smo našo gospodično - 3 leta staro vpisali v vrtec. Samo uvajanje je steklo zelo hitro in naša deklica je šla rada zjutraj v vrtec. pred enim mes pa so se začele težave. Zbolela je in bela doma, imela je drisko, ki pa je kar hitro pošla, potem je šla v vrtec in zopet driska, v pon je šla spet v vrtec in doma zopet driska. Danes kar 3 krat in to v hlače, ni mogla zadržat. Dali smo blato v analizo, vendar še ni odgovoa. pogovorila sem se z vzgojiteljico, ki je že tudi opazila, da so to psihične težave.Ne vemo več kaj naj naredimo. vse pop se me oklepa, me lupčka, mamica moja, mamica moja, kdaj me boš prišla iskta v vrtec, ali je jutri sob, kokoliko dni je še do sob,...Groza. Meni je tako hudo, da več nevem kako in kaj. Naj povem še to, da imamo še enega gospodiča-1 leto in pol, ki se čuva doma pri mami. Tako da večkrat vpraša, kdaj bo šel pa bratec v vrtec,...skratka ves čas premišljuje, kdaj gre ona v vrtec,. zvečer težko zaspi , ker nenehno premišljuje o tem, kako ne želi v vrtec. Lahko povem še to, da je bila preden je šla v vrtec doma to zlati otrok, ki je nenhno kaj počela,...zdaj pa je težavna tudi doma. Kako in kaj ne veva naprej, nevem, prosim za vaše izkušnje.
|
|
|
|