naja78 -> RE: CARSKI REZ (17.12.2009 11:57:17)
|
ojla. saj to premišljujem.suha glih nisem,močna pa tudi ne.problem je v tem da sem v medenici ozka,mali je bil res dolg in velik.mogla bi imeti vakuum,pa so se mi 3 prijazne babice malo obesile na vamp.no posledica je bila taka: mali je bil zunaj,popolnoma zmatran,tudi zadihal ni takoj,so ga mogli aspirirat,no pa je potem.jaz pa raztrgan mat.vrat,notri 10 šivov, zunaj 6.posledica so povešena rodila,in inkontinenca.tako da ne morem laufat,skakat,mi uide ko kiham,kašljam,....pa ne vem ali je to dober razlog za CR.???? pomoje bo sedaj podobno.mali je imel pri 22 tednih 500g(ocenjenih),koliko bo na koncu ne vem.do sedaj sem se zredila za 3 kg. noseča pa 24 tednov.po porodu,ki bi potekal podobno,me je kar strah da stvari ne bi poslabšalo.že to je zelooooooo moteče in razmišljam o opercaiji,ko zaključimo z reprodukcijo.in še ingvinalna kila se mi je nardila.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kdaj so vam naredili zadnji UZ da so ocenili plodek???jaz hodim v Lj na Leonišče.
|
|
|
|