|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
16.12.2009 17:35:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Katjusa meni pa sploh ne dela shrani si ..kako naj ti dam slikico za kolaz? na fb me pa noces sprejeti ?user posted image

slikomat.com
al pa pošlji na bpkatja2@gmail.com

fb sem tako malo gor..... te potrdim grem gledat če bom vidla katera si ker je en kup povabil in kar ne poznam ne klikamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 626
16.12.2009 17:36:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

še zaslužen počitek našega najmlajšega princa user posted image

user posted image

angelček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 627
16.12.2009 17:41:19   
Katjusa
zdej imam pa mali alarmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image miško moj mali je tako sladekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ati je pa tavečjega paljal v knjižnico.... upam, da bosta same kratke knjigice prneslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 628
16.12.2009 17:41:37   
Katjusa
mihailo sem te že potrdila na FBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 629
16.12.2009 17:47:52   
MIHAILO
KATJUSA ZA SEZNAM vceraj so 3 zobeki so nam pokukali in zdaj boljse spimo...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 630
16.12.2009 18:04:48   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image

angelček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

a si user posted image dobila ma mail?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 631
16.12.2009 18:06:14   
Katjusa

KATJUSA ZA SEZNAM vceraj so 3 zobeki so nam pokukali in zdaj boljse spimo...user posted image

ti zobki same težave povzročajouser posted image user posted image user posted image user posted image sam da so zunaj in da ne bo več bolelo.....

punce imam eno vprašanje.... mi imamo v dnevni stajico, ki jo uporabljamo res čist mal (največkrat ko poštar potrobi, da je treba kej podpisat al pa ko grem na veliko potrebo (se pravi takrat ga odložim not za 2-3 minute) drugače je ne uporabljam včasih kak dan ne gre not nič.... in ker stajca kvari ogled dnevneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zavzame dosti igralne površine vas moram vprašat kam ve odložite otročke v taki situaciji a jih nesete v sobico v njihovo posteljco al kako.... ??????

grem hitro večerjo nardit k sinek in možek že prihajatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prej florjana cartala pa sem mu rekla da je moj zlati fantek in da imam njega in benjammina najraje na svetu in da sta oba moja fantka pa je reku "mami jst mam tud tebe rad" in pol sma se mal stiskala pol je pa reku "mami sam veš jst bi imel pa še sestrico"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla, d amogoče pa res kdaj pol sem pa dodala, če ne bo sestrica bo pa še en bratec pa je reku da vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj mali miškouser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 632
16.12.2009 18:07:35   
Katjusa

user posted image

ne a to dam za kolaž?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 633
16.12.2009 18:09:06   
simonakr
Naša zna ploskat!!! user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 634
16.12.2009 18:10:04   
TAMIKA3

user posted image

ne a to dam za kolaž?

ja, saj je ista user posted image hvala

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 635
16.12.2009 18:10:25   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 636
16.12.2009 18:10:34   
SURF
Nekaj več že v glavi...bom zopet v nočko potegnila,pa bo...glede izpita mislim...držite jutri pesti...

Tamala že par dni hoče zizo non stop,res non stopuser posted image user posted image user posted image nevem ali so zobki razlog...upam,da nebo to šlo v nedogled...

Joj kok luštne februarčke imamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ajvy-OOO super za tale receptuser posted image user posted image user posted image

Katjuša-večkrat preberem,da te mučijo razna vnetja,daj probaj rman,kot čajček in kot kopel...ga nabiram sama,ampak lani nisem uspela,ker sem bila non stop v bolnici,tako da ti ga ne morem podaritiuser posted image ga pa prodajajo v lekarni.Večini ta rožica pomagauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 637
16.12.2009 18:14:16   
TAMIKA3

ti zobki same težave povzročajouser posted image user posted image user posted image user posted image sam da so zunaj in da ne bo več bolelo.....

punce imam eno vprašanje.... mi imamo v dnevni stajico, ki jo uporabljamo res čist mal (največkrat ko poštar potrobi, da je treba kej podpisat al pa ko grem na veliko potrebo (se pravi takrat ga odložim not za 2-3 minute) drugače je ne uporabljam včasih kak dan ne gre not nič.... in ker stajca kvari ogled dnevneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zavzame dosti igralne površine vas moram vprašat kam ve odložite otročke v taki situaciji a jih nesete v sobico v njihovo posteljco al kako.... ??????

grem hitro večerjo nardit k sinek in možek že prihajatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prej florjana cartala pa sem mu rekla da je moj zlati fantek in da imam njega in benjammina najraje na svetu in da sta oba moja fantka pa je reku "mami jst mam tud tebe rad" in pol sma se mal stiskala pol je pa reku "mami sam veš jst bi imel pa še sestrico"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla, d amogoče pa res kdaj pol sem pa dodala, če ne bo sestrica bo pa še en bratec pa je reku da vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj mali miškouser posted image user posted image

iiiiiiiiii, res so zlati tile naši sončki. no, mami pol pa akcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image in user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

odložim ga v banjo, hojico ali stajico - bom vzela vajino( katjuša, čebel@) idejo in jo napolnila z 100-timi žogicami user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 638
16.12.2009 18:28:17   
Jutta
Kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image sam da je z Rokom vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 639
16.12.2009 18:28:40   
Jutta
Onasiss - kako pa kaj rezultati rtg-ja?

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 640
16.12.2009 18:45:18   
claud
Mi mamo pa v soboto božička pr mojmu v službiuser posted image user posted image user posted image .....sam kr vidm njen jok ce bo tko da jih da v naročjeuser posted image  jah bo pa ena jokcasta fotkauser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 641
16.12.2009 18:54:34   
MIHAILO

joj ksko lepo...srcek mali...za stajico ti ne znam odg...jaz imam prenosno posteljico v dnevni in se ravnokar igra v njej in veckrat na dan se...tko da jo zelo uporabljamo...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 642
16.12.2009 18:55:27   
claud
Mihailo...pa se ena pa ne vem katera...sm vaju kliknila na fb-ju

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 643
16.12.2009 18:56:32   
MIHAILO

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 644
16.12.2009 18:56:51   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Mihailo...pa se ena pa ne vem katera...sm vaju kliknila na fb-ju

okuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 645
16.12.2009 18:58:13   
Jutta

user posted image user posted image user posted image

Uauuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 646
16.12.2009 18:59:08   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Mi mamo pa v soboto božička pr mojmu v službiuser posted image user posted image user posted image .....sam kr vidm njen jok ce bo tko da jih da v naročjeuser posted image  jah bo pa ena jokcasta fotkauser posted image

Mogoče pa ne bo jokala. Pusti se presenetituser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 647
16.12.2009 19:00:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image sam da je z Rokom vse OKuser posted image user posted image user posted image

se podpišemmmm

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 648
16.12.2009 19:02:02   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Onasiss - kako pa kaj rezultati rtg-ja?

hvala... v torek morm po slike in izvide... ne vem... upam, da bo vse ok...

Koliko dolgo bo imel Vid še longeto???? A se zdaj sploh lahko kako premika???? bogec mali...

Pa mama je ok???user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 649
16.12.2009 19:03:27   
Onasiss
hm... duplo... kako si???

Ne se ustrašit... tukaj smo zato, da te podpiramo.....važna si ti in tvoja čustva.
Sicer pa vsak zase najbolje ve.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?