tanci29 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del (11.1.2010 23:03:50)
|
katjuša-hočeš ali nočeš bojo punce komentirale in se vtikale, sej to je normalno če se piše tukaj...a si slučajno pričakovala da ne bo nobena nič napisala na tale vajin kratek stik...dej no, pa saj ja veš kako deluje tale forum. sploh mi pa še zdej ni jasno kaj je blo tok zlo narobe rečeno da je taka huda vojna. glej ti poveš svoje, druga pove svoje veš to dobro veš da se ne strinjamo vedno in povsod ampak to še ne pomeni da se nimamo radi. mogoče si res tele dni preveč občutljiva in si pač svojo jezo tuki stresla, jest te čist štekam, ampak poglej z druge plati in ni vredno tega da zdaj kar odhajaš. sej se povsod včasih kaj skregamo, ampak čar je u pobotanju. potem se imaš še raje. sicer je odločitev tvoja, ampak res ne vidim smisla tega prepira res ne. ko se boš pomirila ko boš premlela kaj te žre, kaj ti gre na živce in ko nas boš pogrešala pridi nazaj, se bomo pohecale in bo prec lažje. jest te mogoče razumem ker sem si sama nedolgo nazaj vzela čas zase, enostavno sem morala izklopiti rr, ampak ko so ble moje misli čiste in glava spucana, sem videla stvari čisto drugače in tudi dojemala sem jih popolnoma drugače. ej zdej pa že bluzim ugalvnem imej se rada imej nas rada in imeli se bomo radi vsi...
|
|
|
|