črticaa -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del (10.1.2010 20:59:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa dominik mi pije kri,...........a tole spanje [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] ZDaJ iMA PREBLISKE DA TUDi PRI MENI NOČE ZASPATI IN v pojsteljici tudi ne,....tako da skos vstaja in gleda tv,... prej mi je pokrov odnesel in sm ugasnila tv pa k bo zaspal pa bo,....bom že potrpela ,..bom lahko mal za nazaj prebrala aja s tem da je enkrat tok nabil (z glavo) v stranico od pojsteljice da sem misnla da se bo nekaj polomilo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] kr neki,...sploh noče jiti zvečer spat,..ne glede na to kaj naredim in kako se vsega lotim,... sedaj po 1 uri boja zmanjkuje baterije v vrtiljaku in tudi dominika,.......joj saj mal bom lahko gledala nune pojejo,........ no najlepš pri vseemu pa je da bova 15 minut po tistem ko ati odide delat (3.20) pokonci,..samo na izbiro imamo ali bo jok ali pa smeh in vzkliki,....ker mora takoj nujno v najino pojstlo,..... in tam spiva do 7 ali 8 ,....potem pa se igrava 1 uro dokler ne rata lačen,...... jutri bo pa kr nekaj ker moram (JOŠ JEDAN PUT) PELjat avto na servis [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] no tako kot sem rekla,..enmu moram jamrat
|
|
|
|