Čez mejo, na Hrvaško! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

CUKRČEK -> Čez mejo, na Hrvaško! (22.6.2005 12:33:19)

Ojla, mene pa zanima, če je za prehod meje na Hrvaško dovolj le osebni dokument? Ali je vendarle potreben potni list?
A je potrebno vzeti s seboj tudi roj.list otroka?

hvala

Anonimen -> Čez mejo, na Hrvaško! (22.6.2005 12:35:55)

Osebna za odrasle osebna za otroka.

pravljica -> Čez mejo, na Hrvaško! (22.6.2005 12:36:39)

za nas je dovolj osebni dokument...mene pa zanima, kako je, če otrok še nima os dok? lahko prečka prehod z rojstnim listom ali kaj podobnega...ali je sigurno, da dobiš vse potrebne dokumenta v 1 mesecu po rojstvu (mi bi šli takrat že na morje) :zmeden:

Anonimen -> Čez mejo, na Hrvaško! (22.6.2005 12:45:48)

pravljica ,lahko bi že šla ga slikat in narest osebno.
Mi smo ko je bil star mesec dni.Lahko tudi zaprosiš da pohitijo z izdelavo osebne,češ da greste na pot.Upam da vam bodo šli na roko.
No ne vem kaj bi našla na meji in kako bi reagirali cariniki posebno hrvaški,če bi jim pod nos pomolila rojstni list.Če bi imela srečo in naletela na razumevajočega bi šla,kaj pa nazaj?če naletiš na kakšnega:hudicek:pa rojstni list nima slike.

Margareta -> Čez mejo, na Hrvaško! (22.6.2005 12:51:03)

Z rojstnim listom se čez mejo ne da. Če nujno rabiš osebno jih prosi naj jo prioritetno izdelajo - se jo da dobiti v 3 dneh.

Žirafca Helena1 -> Čez mejo, na Hrvaško! (22.6.2005 12:51:52)

Pravljica, osebno dobiš v cca. enem tednu. Pejd jo delat takoj ko dobiš rojstni list.

:miska:

iva01 -> Čez mejo, na Hrvaško! (22.6.2005 13:10:20)

za dojenčka moraš met tudi osebno,sejje hitro fertik, pa velja 5 let, (še za psa moraš met pozni list, tud če je čist majhen)
LP:kuza:

pravljica -> Čez mejo, na Hrvaško! (22.6.2005 15:35:28)

ok, hvala vam...mene skrbi, da rojstnega lista ne bom dobila pravočasno, pol pa še osebno delat...

Stran: [1]