porod doma (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

nežka71 -> porod doma (22.6.2005 12:15:30)

Včeraj je prišel moj domov in mi pove, da njegov znanec dobil hčer.6 otrok rojen lepo doma in brez babice ali kakega medicinca. Lepo on in žena.Punčko je samo naslednji dan prišla pediatrinja pogledat če je vse ok.
Mama punčke se ukvarja z zdravilstvom pa bioenergijo in prakticirajo vse naravno.
Bravo mama in očka pa mala punčka. :bravo:

Grascakinja -> porod doma (22.6.2005 13:04:06)

Majo pa jajca.... jest se ne bi upala... kaj če gre kaj narobe?
Saj v porodnišnci tud naravno rodiš - a je za to treba postavljat na kocko življenje mamice in otročka?
Ne vem, men se ne zdi OK.
Dobr, da jim je vse ratal, kot je treba.

Magi* -> porod doma (22.6.2005 13:48:19)

evo, če ne bi bila jaz v porodnišnici, bi lepo izkrvavela in me danes več ne bi bilo tukaj. sem po popolnoma naravnem porodu začela krvavet (posteljica ni in ni šla ven in je kri je začela špricat vse naokoli...naprej se itak ne spomnim. izgubila sem 1,5 l krvi v nekaj minutah). so me pa rešili in zato sem jim izredno hvaležna. če bi bila doma pa:zmeden:

vem, da to prakticirajo v Angliji, Nemčiji in še kje, seveda vse na lastno odgovornost.

Gina -> porod doma (22.6.2005 14:19:27)

Z mano tudi na dveh porodih ne bi bilo vse ok, samo po enem bi bila lepo živa in zdrava + otroček tudi. Meni se pa to ne zdi pogum, ampak izzivanje usode. Saj večinoma gre vse ok, ampak kaj pa če ne?:zmeden2:

beba76 -> porod doma (22.6.2005 21:11:06)

Pri meni bi le v tretje bilo vse v redu, v prvih dveh primerih, pa je ne bi dobro odnesli ne jaz in tudi :duda: ne.

Kaj pa vem...vsak ima drugačen pogled na porod doma, jaz osebno tega ne podpiram!!

kofetek2010 -> porod doma (22.6.2005 21:32:58)

ja, v tujini rosijo doma, a ob prisotnosti babice, ki obvesti bolnišnico o svojem delu in je rešilec "pripravljen", če bi moral po porodnico

meni je to čisto izivanje usode :(

še v bolnišnici najraje ne bi rodila, kaj šele doma, sama samcata :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

baguSka -> porod doma (22.6.2005 21:56:22)

hvala bogu da je bla sreča na njihovi strani :zmeden:

Stran: [1]