Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 13:43:23
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz imam rada pravo zunaj.... noter bomo pa že drugo leto imeli tiso z optičnimi vlakni, ker je v stanovanju ne morem tako pospravit, da sin ne bi kradel okraskov... Kje dobiš tako z optičnimi vlakni? Jaz bi jo ful rada letos, pa je ne morem nikjer najt.
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 15:42:01
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz imam rada pravo zunaj.... noter bomo pa že drugo leto imeli tiso z optičnimi vlakni, ker je v stanovanju ne morem tako pospravit, da sin ne bi kradel okraskov... Kje dobiš tako z optičnimi vlakni? Jaz bi jo ful rada letos, pa je ne morem nikjer najt. mi smo jo kupili lani v Leklerku....
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 14.12.2009 23:44:30
|
|
|
|
hrchy
|
definitivno in vedno prava jelka... letos sva dobila se posebej eno gosto in enakomerno kosato. Sva jo ze okrasila in mi bo prav zal, ker naju ne bo tukaj za bozic in NL. sicer so pa umetne jelke precej manj eko kot prave (glede na carbon footprint) - tako da je pravi razlog zanjo samo cena, al pa otresanje iglic itd.
|
|
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 20.12.2009 2:33:30
|
|
|
|
Eko Vila
|
Še malo na temo jelk, smrečic lahko preberete TUKAJ in sodelujete.
|
|
RE: Novoletne jelke - umetne,prave? 20.12.2009 7:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz imam rada pravo zunaj.... noter bomo pa že drugo leto imeli tiso z optičnimi vlakni, ker je v stanovanju ne morem tako pospravit, da sin ne bi kradel okraskov... Kje dobiš tako z optičnimi vlakni? Jaz bi jo ful rada letos, pa je ne morem nikjer najt. V Tušu jo imajo.Midva sva sicer tam kupila z lučkami imajo pa tudi z optičnimi vlakni vendar mislim da je okol 1 meter velka.Vedno smo meli 1,80 ampak zdaj pa ni placa smo nekaj dodali v stanovanje pa sva kupila tole malo,da jo dam na regal.Par kroglic obesim gor.Se pa nisem mogla odločit med tole z vlakni ali lučkami.Pa sem vzela tole.Tale z optičnimi stane 29 evrov.
< Sporočilo je popravil Florina -- 20.12.2009 7:10:29 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?