Sex po porodu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rozi81 -> Sex po porodu (22.6.2005 10:26:00)

Punce mene zanima, kdaj načeloma lahko spet začneš z odnosi po porodu.
Zamina me pa zato ker imam tako situacijo:
rok imam čez 4 dni, upam da bo do takrat. Potem pa gremo 7. avgusta že na morje. In mi je včeraj G rekla da bo še prezgodaj za prvi pregled , če pridem še pred dopustom. Ker pa bo na dopustu že mesec in pol od poroda me zanima, če se lahko :sloncek: pred pregledom ali je lahko kaj narobe?

Sej vem da je mal čudn uprašanje sam kaj čm če pa že zdej stradamo bl k ne, pa bi si rada vsaj takrat malo duška dala:ups::ups::ups:, že prav pogrešam :sloncek: z mojim :love:.

LP S

CUKRČEK -> Sex po porodu (22.6.2005 10:30:32)

Saj boš sama čutila, če boš pripravljena na sex pa četudi pred pregledom. Če se boš torej fajn počutila in vaju bo zagrabilo, potem ni blema.

Veselo muckanje :muca: vama želim

rozi81 -> Sex po porodu (22.6.2005 10:31:46)

Hvala, ker že kumi čakam!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Lp S

vidja -> Sex po porodu (22.6.2005 10:32:22)

Po prvem porodu sva po šestih tednih, ker sem bila šivana, po drugem pa že po treh.

tinčika -> Sex po porodu (22.6.2005 10:32:57)

oj!
Lahko seksaš, ko nimaš več čišče.Čišča traja pri vsaki ženski različno-najdalje 6 tednov. Uporabita pa kondom, da ne pride do kakršnega koli vnetja.

lp:sloncek:

eva1 -> Sex po porodu (22.6.2005 10:43:40)

Mi smo :sloncek::sloncek::sloncek: 4 tedene po porodu!
Pregled pa smo imela 6 tedenov po porodu!

taška30 -> Sex po porodu (22.6.2005 10:55:46)

Midva sva tudi pred pregledom, kakšne 4 tedne po porodu. Saj če te nič ne boli, pa če se čišča nekako konča, res ne vem kaj bi bilo lahko tako narobe, če :sloncek:
Moram pa priznat, da je bilo prvič kar boleče od začetka, sem kar čutila tisti edini šivček in imela občutek, da se mi je zožala :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

No, drugič je bilo pa že 95% boljše :bravo::bravo:

LP, Taška

anabana -> Sex po porodu (22.6.2005 10:58:12)

In kakšen je filing? A je kej drgač? Kaj pa dedec pravi? On verjetno še najbolj občuti razliko.... :ups:

Pišuka mene to tolk skrbi...Kaj pa če mu ne bom več všeč potlej?! :((

taška30 -> Sex po porodu (22.6.2005 11:07:29)

Anabana :)-
Jaz sem imela tudi kar malo treme pred 'prvič'. Dedec pravi da je isto kot prej.
Kar pa mene moti so joški, ki so imeli pri tem opravilu prej kar pomembno vlogo, zdaj so pa tko občutljive na dotik (polno dojim), da mi nič ne paše če me kaj šlata po njih, tko da mi to zdaj počnemo kar z modrcom gor - ker drugače kar lije :zmeden:

Erdbeere -> Sex po porodu (22.6.2005 11:07:51)

prvoč po porodu je nekako tako kot bi bil to prvi sex v življenju...k bi ti spet nedolžnost jemal...vsaj pri meni je bilo tako...vse je fullllllll napeto kaj bo pa kako...no ja s to razliko, da so zdaj vsaj izkušnje že priotne in se da lažje pomagat

Anonimen -> Sex po porodu (22.6.2005 11:27:02)

Rozi81, ne vem, če boš po porodu še razmišljala kaj dosti o prvem pregledu. Vsaj jaz nisem, me je bilo preveč strah. Jaz sem rodila 27.1.2005, pa še nisem bila na prvem pregledu. Sem se pa sedaj vsaj naročila in ga imam v juliju.

Glede :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa normalno da nisva čakala do pregleda, ker bi bila sedaj velika suša.:)-:)-:)-:)-:)- Sva začela 6 tednov po porodu. Zaradi šivov in hemoroidov ter spremljajočih neprijetnih bolečin si prej nisva upala, pa tudi razmišljala nisem o tem.

Stran: [1]