Anonimen -> RE: kuhinja (14.12.2009 9:30:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika itak je pa hrana skuhanana indukciji bistveno slabša (po nekih bio vrednostih) kot na plinu .... sem mi zdi da gre vrstni red takole: Najboljša je skuhana nad ognjem, potem je plin, potem elektrika, potem indukcija in nazadnje, najslabša na v mikrovalovki. To pa verjetno čist res zaradi močnega magnetnega polja, čeprav razlike sama nisem opazila, pa kuham pol na peči na drva, pol na indukciji. Sama sem se bolj spraševala, kakšne dolgoročne posledice pušča magnetno polje na naših celicah. Sicer je velika večina usmerjena v posodo, pa vendar... Indukcija je super z vidika udobnosti za uporabnika, meni je pa npr. fajn, ker imam mini tajni kuhinjo in ni prostora za plinsko bombo. Drgač pa mi je sanjsko kuhališče 5x plin na steklokeramiki. Enkrat in the future [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|