majch
|
ne vem, no...meni je zgledalo, da se res delata norca iz vseh tam, še najbolj iz Damjana. Žal večina gostov ni bila sposobna odgovoriti na par simpl vprašanj, kar nekaj so mutili in podobno. Jure je vidno trpel, ker se z gosti ni bilo kaj pametnega za pogovarjat. Lado je besmislice še nekak kao na štos obrnil, samo ni zmeraj ratalo, da bi res bilo smešno. Neka bejba, ki poleg kozmetične profesije še kao poje, prizna, da se od muzike ne da živeti, potem pa Murko vstane in hoče nekako za foro oditi, ko rečejo, da bo debata o glasbi, dokazujeta, da imamo v Sloveniji veliko šalabajzerejv, ki mislijo, da znajo peti, ki na slab glas spravljajo vse muzikante. Murko niti z besedo ni govoril o svoji glasbi, pa bi naj bil glasbenik. Hm...to pomeni, da je samo osebek, ki si dela reklamo za produkt, ki to ni. Ne vem, kako da Kreslin nima časa imet kuharske oddaje, pa video bloga, kako postati slaven, pa zakaj še nima biografije, pa zakaj še nima svoje kolekcije klobukov, ko pa se mi je zdel tako sposoben. Očitno ni. Bi sklepala po včerajšnjih multipraktičnih gostih. Ah... (Sori Vlado, da sem se lih nate spomnila).