Besna sem kot ris (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Besna sem kot ris (22.6.2005 11:35:12)

Pa mislš, da se res samo nardi :zmeden2::)-

Ej, oprosti, Margareta, ampk danes mam ful glupih replik...no, itak vsak dan, ampk danes še več :ups:

pravljica -> Besna sem kot ris (22.6.2005 11:39:37)

glede psa ne vem, verjetno meni tudi ne bi blo všeč, če mu ne bi dovolj zaupala...naša vem, da ga bo lahko tudi polizala, drugo pa je, če pes ni domač...ampak meni tud to, da otročka druge osebe polubčkajo po obrazu, kaj šele na usta, ni všeč

pri imenu sem pa glede teh pomanjševalnic ipd kar previdna...za Tajo sem vedela, da bo tudi Tajči in Tajčika pa Tajča...več še nisem slišala, ampak so mi tudi všeč
valček se pa men tudi ne bi dopadlo :zmeden2:

Pia73 -> Besna sem kot ris (22.6.2005 11:55:25)

Jaz psom itak ne pustim in nikoli ne bom pustila v stanovanje tako, da s tem ne bom imela problemov, te pa čist razumem, da te jezi!

Glede pomajnševalnic imena pa mene tudi kar strese. Tudi moj ima ime na tri črke in smo z domačimi kar hitro rešili kako in kaj. Si me pa spomnila, da moram še tovarišicam v vrtcu povedat, ker ga kličejo z i-jem. Kot bi na primer tvojega klicali Val-i ali Nik-i. Mene moti! Pa to še vsepovsod napišjo, npr. pod njegove izjave ipd.

Anonimen -> Besna sem kot ris (22.6.2005 12:10:25)

ja glede psa tut js pizdim pa sem pasjeljubka. maja mat ma namreč tamlga nemškega špica ki je mahnjen na lizanje golih nog - prstov in čim zagleda od tise gole nogice jo koj hoče poliznt in to mi gre ful na živce k je pol vs slinasta :) že tko je slinasta zgori k se sama slin pol je pa še po nogah. no kdaj jo povohlja tut po glav, sam to me ne mot tolk k pa lizanje.

glede pomanjševalnic pa tut tiso kličemo tisi, js pa največkrat duša moja :) hehe valček je pa res smešn. sam na to bi mogla pomislt ko si mu dajala ime. mem grede ga bojo tut v šol klical valček palček malček :) hihi!
tisa se na nč pametnga ne rima :)

lp, lara

Anonimen -> Besna sem kot ris (22.6.2005 12:25:46)

Tisa - sisa
Tisa - lisa --> Tiska - Liska
Tisa - kisa
Tisa - frisa

Anonimen -> Besna sem kot ris (22.6.2005 12:26:18)

Aja pa še to
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Margareta -> Besna sem kot ris (22.6.2005 12:39:16)

Ja al bina, ona se večkrat kar neumno nardi, pol me pa sprašuje: "a sem res tolk smotana?":zmeden:
in ker nočem bit nesramna ji rečem da ni tolk smotana.:)-
čeprav očitno je:bravo:

glede imena pa - sem že prej predvidla, da bi ga lahko kdo tudi Valček poklical, ampak mi je bil Val tolk všeč, da sem tvegala:)-

na drugem mestu je bil pa Ernest - pa mojemu ni blo všeč

ma-ja -> Besna sem kot ris (22.6.2005 13:53:23)

Val je čisto lepo ime, meni je všeč. Jaz imam Nejca, pa ga tast kliče Bojči (oči je Bojan). Joj, kar pikce dobim. Zdaj mu Nejc že sam zabrusi, da je on Nejc pa pika. Zadnje čase je tast vseeno malo odnehal, hvala bogu. Tudi tvoj Val bo kmalu povedal svoje, če mu ne bo všeč, boš videla!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]