Jedi za v skrinjo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


mojčika -> Jedi za v skrinjo (12.12.2009 16:19:40)

Kaj razen golaža in juhe še hranite v skrinji, mislim gotovih stvari. Hvala




nuala -> RE: Jedi za v skrinjo (12.12.2009 16:26:17)

Obare, boloneze omako, lazanje ( mesne in zelenjavne ), zrezke v omaki ( naravni ), burek, nekaj vrst peciva ( jogurtovo pecivo, sirov strudel ,... ), cmoke, svaljke, ricet, segedin, fizolovo juho in pasulj, cufte v omaki, nekaj vrst omak zza testenine.




Gina -> RE: Jedi za v skrinjo (12.12.2009 16:33:46)

Korenje s čebulo, bučke v omaki, kolerabo s česnom, njoke, kruhove cmoke, slivove cmoke, makaronovo meso (tega dodam tudi v lazanjo kasneje, ali v kaj drugega), čufte, ričet, blitvo (prevreto in zmiksano, se pravi na pol pripravljeno), stročji fižol (kuhan mora biti na tričetrt, ap je ravno prav, ko se odtaja), govejo juho, za pomfri narezan krompir (se pravi na pol pripravljen), pečene paprike




botrca -> RE: Jedi za v skrinjo (12.12.2009 16:37:11)

IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Kaj razen golaža in juhe še hranite v skrinji, mislim gotovih stvari. Hvala


sarmo, polnjene paprike, pasulj




al1* -> RE: Jedi za v skrinjo (12.12.2009 20:01:49)

kruh narezan na rezine, njoke, bučkova omaka, pečene bučke, pecivo - naprimer šarkelj in podobno.

Pa seveda tudi prej omenjene zadeve.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mojčika -> RE: Jedi za v skrinjo (12.12.2009 21:42:32)

Hvala punce :-)




mojčika -> RE: Jedi za v skrinjo (12.12.2009 21:55:01)

Iiii sem dobila še eno idejo, mini pizze. A katera ve, je treba kako posebno testo, ali bo klasika kar ok.




x_srečka_x -> RE: Jedi za v skrinjo (13.12.2009 16:49:25)

jaz dam tudi kar navadno testo za pico (ga naredim sama in če kaj ostane). drugače pa vse tisto kar so že napisale,edino kruha nič ne režem ampak gar celega dam v skrinjo ali pa samo na polovičko.




Stran: [1]