Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:23:45
|
|
|
|
dory
|
swasta :)-:)-
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:23:49
|
|
|
|
ZARA
|
Jauuuuuuuuuuuuu!!!
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:26:16
|
|
|
|
viv_
|
Ne, hočem bit podkrepljena... k mamo zdej tko rade te živalske primerjave, da opica ne pošle opičke (male opice) v svojo postlo, pa da ptičica ne prime ptičkice in je vrže u luft ven iz gnezda, da bi forsirala letenje... pa me je po zanimal, da se lahk u kšni debati vključim s primerom s kravo :)-:)- aham, pol izčrpavanje :)-
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:28:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Aaammmm :zmeden: A misliš da zastopim kva si hotla? Dej po slovensk. :)-
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:28:53
|
|
|
|
kepica
|
Tuki slamca:)- Ah,midva sva tut prestavla.Na boljše čase:( Včerej sem bla na tabletih,po sem pa mojga :love: poslala na večerjo s sodelavci ob drugi obletnici otrvoritve M centra v Kranju (ja,so ga odprl takrat ko sva se midva ženila,tko da mu ni blo treba it delat:)-) Itak nisem bla za nobeno rabo.Visela sem na RR,on se je pa mastil v neki gostilni:) Bova šla pa verjetno drug teden oz.takoj,ko me tale :hudicek: neha bolet. Me je pa včerej lepo presenetu s takim lepim šopkom,da sem ga že dala sušit,da bo dlje zdržal. (Za spomin:) )
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pismo, čist sem not padla. Dej no, vztrajej, da ti povem, kok cajt doji. Boš vidla, kok vem od krav 8)
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:30:39
|
|
|
|
viv_
|
Ja čakam... a lahko prosim podrobneje o dojenju krav! Pa a vedno na en vime (oz. vimni izvesek, a se to menja)...
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepica... šopek :(( Kdaj bom jest to dočakala??? :((
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:31:46
|
|
|
|
kepica
|
Takrat,ko boš imela taščo cvetličarko:)-:)-:)-
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
meta, na vašm travniku se ne sme trgat, une so pa predrage :)-
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:33:21
|
|
|
|
dory
|
ja sam tale tvoja tasca res dela dobre puselce :)
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha... tkole no... ja no če že siliš, bom pa povedala. Teliček pride in sesa najprej en "vimni izvesek" hahaha... potem drugega, tretjega in četrtega. Zanimivo, da zmeram sprazne, in krave, ki dojijo, skor nimajo mastitisa. No, vmes jo še ful nabija z glavo v vime, ker to spodbuja pretok mleka. Doji prb. 15 minut, obdobje laktacije pa traja odvisno od pasme od pol leta do preko enega leta. Uau, kwa to PAAAŠEEE... 8)
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:34:55
|
|
|
|
kepica
|
O,vem,vem Teja.Če si kej gledala najine poročne slike.To je vse ona opedenala.No pa za 1.novembra so tut skorej vsi pušelci pa ikebane na britofu njeno delo.No v tem pa moram rečt,da je dobra.
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm... po tej analogiji bi torej jest od mojega za obletnico morala dobit škatlo štekarjev... :zmeden2:
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:36:12
|
|
|
|
dory
|
ja res je...ves de sem pofirbcala tud tvoje slikce..lusno ni kej:bravo:
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam še to od krav pol pa neham... viv, da se ne boš tko butalsko izražala, naj ti povem, da se vimnemu izvesku po slovensko reče sesek. Po gorenjsk pa nipl. Ali pa sesec, s poudarkom na drugem e in polglasnikom.
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:41:12
|
|
|
|
kepica
|
Meta,pa sej to tut prov pride:)- Midva jih bova zdej rabila,če jih boš imela odveč. Drugač bi pa prej mogla na to mislt,pa si izbrat sina bankirke:)-:)- To bi blo šele dobr,a ne8)
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:43:21
|
|
|
|
dory
|
uau meta...ti ga pa pihnes :)-
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja... dobr da nimam sina od kuharce. Pol bi šele vzhajala :)- Sicer pa ne vem kva se bunim. Itak je na obletnico balirov in sem dobila pasjo figo.
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:49:00
|
|
|
|
viv_
|
Meta. hvala za poduk! :)-
|
|
|
|
Podarim varovala za vtičnice 22.6.2005 10:53:20
|
|
|
|
kepica
|
Ane,Meta.Že po dveh letih je tkole,kva šele bo:zmeden: Kva pravš? A se ločva:ups:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?