guma na vozičku (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

J.L. -> guma na vozičku (11.12.2009 17:18:46)

nam je že enkrat spustila, pa smo jo zakrpal. tokrat je spet preluknjana, pa še gume so znucane, tako da krpanje odpade.  zanima pa me, kje lahko kupim takšne gume za quinnija?  ali naj povprašam v BC, kjer smo ga kupili, ker v kolesarskem centru dvomim, da jih imajo. mogoče se motim, jo pa nujno potrebujem, ker drugasče nemorem vozičkat, saj mi vozek močno vleče v eno stran. 

mini86 -> RE: guma na vozičku (11.12.2009 17:25:06)

ja kr vprašaj v BC..loh pa tud poklišč če nimaš časa jt takoj tja..glih tok da boš vedla..evo ti tel. 0802881

miapia -> RE: guma na vozičku (11.12.2009 18:49:37)

V BC sem kupila zračnici za Buzza in sprednje kolo.

J.L. -> RE: guma na vozičku (11.12.2009 19:22:25)

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

sem že klicala, samo trenutno nimajo na zalogi. povej koliko si plačala za zračnici brez sp. kolesa?

miapia -> RE: guma na vozičku (11.12.2009 19:47:25)

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

sem že klicala, samo trenutno nimajo na zalogi. povej koliko si plačala za zračnici brez sp. kolesa?

Joj, vem da ni bilo malo in da je moj mož rekel, da so avtomobilske cenejše. Ne me držat za jezik, samo mislim, da je ena okrog 10Eur.[sm=smiley13.gif]

J.L. -> RE: guma na vozičku (11.12.2009 20:08:34)

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

Joj, vem da ni bilo malo in da je moj mož rekel, da so avtomobilske cenejše. Ne me držat za jezik, samo mislim, da je ena okrog 10Eur.[sm=smiley13.gif]

ja, saj. je rekla prodajalka da je ena celotna guma cca 50 €, tako da se ne splača, edino kar bom menjala je zračnica.

miapia -> RE: guma na vozičku (11.12.2009 20:16:15)

Ja, sem dala za sprednje kolo, ker sem hotela imeti All terrain 50 eur. katastrofa. No, zračnica mi drži in ni bila niti 1x napumpana, že pol skoraj pol leta. S tem da je na morju voziček skoraj pregorel, ker smo vozili po divjini, da smo prišli do divjih plaž.

mmetka -> RE: guma na vozičku (11.12.2009 20:39:06)

mi smo za freestyle kupili kar zračnica za otroško kolo v trgovini s kolesi in je bilo drastično ceneje, kot če bi kupili v bc...
...pa zimske gume tudi...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

...in čakat ni bilo treba...

Klaudia -> RE: guma na vozičku (11.12.2009 21:42:13)

Zračnice dobiš tudi v Soča centru v LJ.

Sam plašč pa ful dobr zgleda na quinnyu od bmx-a. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Tinko Polovinko iz M -> RE: guma na vozičku (13.12.2009 10:08:09)

Jaz sem nesla kar k popravljalcu koles in mi je zamenjal zracnico - 8€. LP

Stran: [1]