Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dr vizjak v celju otroški zobozdravnik 11.12.2009 20:48:05
|
|
|
|
Jančika_
|
Nam je super. Otroka vsakič komaj čakata, da gresta k "dohtarju Davidu" .
|
|
|
|
RE: dr vizjak v celju otroški zobozdravnik 11.12.2009 22:15:20
|
|
|
|
nenanov
|
pa misliš da nas bo vzel mi smo iz šempetra in smo povleta hodili k zobozdravnici v žalec no jaz sem bila z nim samo prvikrat potem pa sem moža nasrala da je on hodu sedaj pa ne gremo več ker v pol leta ni naredila nič ker pravi če otrok ne sodeluje ona ne more nič delati kako pa naj 3 letnika pripravim da bo držal odprta usta sedaj pa ima že kar veliko luknco in bomo morali pod hipno nekaj narediti pa če tudi na silo saj drugače ne gre preden ga začne boleti zob kako pa dela dr. vizjak ali se lahko kr oglasimo pri njem ali je bolje da ga prej pokličemo kolikor sem seznjanjena ima ordinacijo v zd celje a ta moja informacija drži pa če imaš mogoče njegovo številko že v naprej se ti za odgovor zahvaljujem.
|
|
|
|
RE: dr vizjak v celju otroški zobozdravnik 12.12.2009 22:37:44
|
|
|
|
Jančika_
|
Treba se je naročit, razen če je nujno. Telefon je 03 5434 371. Ambulanta je v ZD Celje, čisto na vrhu, najboljše, da vprašaš za smer na informacijah, če se ne spoznaš. Po moje vas bo vzel, če malo razložiš situacijo.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.12.2009 22:38:49 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2009 11:35:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dr vizjak v celju otroški zobozdravnik 13.12.2009 11:56:02
|
|
|
|
nenanov
|
najlepša za te informacije bom takoj v ponedeljek klicala k njemu še enkrat hvala
|
|
|
|
RE: dr vizjak v celju otroški zobozdravnik 13.12.2009 12:01:36
|
|
|
|
nenanov
|
ja res je ne vem zakaj smo povleta vstrajali pri njej pa tudi meni se zdi da pri 3 letih malo pozno da ima prvi pregled pri zobozdrabniku sej sem že prej klicala pa nas ni hotla vzeti ker je rekla da če ga ne boli da je brezveze da hodimo k njej A IMAŠ MOGOČE TELEFONSKO OD DR.VILME CVIKL DA ČE NAS DR. VIZJAK NEBI HOTEL VZETI BI PA PROBALI PA ŠE PRI NJEJ IN ALI IMA ORDINACIJO V ZD V CELJU
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2009 13:16:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dr vizjak v celju otroški zobozdravnik 13.12.2009 18:41:55
|
|
|
|
nenanov
|
o najlepša hvala za ta mejl bom takoj jutri orgirala
|
|
|
|
RE: dr vizjak v celju otroški zobozdravnik 14.12.2009 10:48:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Kolikor vem, ima Cviklova samo otroke do treh let, potem se je treba prestaviti. Razen če je kak poseben primer, ki ga sama spremlja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?