zobozdravnik v savinski dolini (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

nenanov -> zobozdravnik v savinski dolini (11.12.2009 13:46:21)

imam 3 lete starega sina in smo bili danes spet pri zobozdravnici že 4 a ker mali ni hotel odpreti ust smo šli lahko spet domol ne vem kako naj malega prepričam da bo držal odprta usta da bi mu zobek zalila z lučko ona pravi da ne more delati če otrok ne sodeluje ne vem koliko časa bo čakala da ga bo začel boleti zob pa še potem ne vem če bi kej orgirala ne vem zakaj mu potem ne naredi na silo če ne gre drugače ne pa da možu pravi kake zobe ima mali in na tamalga se kr neki zadira ne vem a ti je to otroška zobozdravnica zato sem se odločila da ne gremo več k njej a mogoče pozna katero zobozravnik/co ki je bil prijazna ta je bla men že prvič antipatična kako malemu ne bo

anitaur -> RE: zobozdravnik v savinski dolini (11.12.2009 19:29:09)

mi našo pupo vozimo v velenje k dr. Kumer Andreji s katero smo full zadovolni. je res full prijazna, otroku preden kaj dela razloži, ga pohvali če sodeluje in potem na koncu nagradi. naša mala je navdušena js pa tudi. sem full vesela, da moje male ni strah zobozdravnika. če vam ni predaleč poskusite ne bo vam žal.

nenanov -> RE: zobozdravnik v savinski dolini (11.12.2009 22:23:55)

ja hvala bomo pa misliš da nas bo vzela ker mi smo hodili v žalec 6 mesecev pa ni naredila nič samo nadirala ga je ko ni hotel imeti odprtih ust sedaj pa ima že kar precejšno lukno in me je zelo strah da ga bo začel boleti zob danes pa je bilo višek vsega in sem se odločila da ne grem več k njej kako pa kej dela dr andreja  da se nebi zastoj vozli tja ker smo iz šempetra v sav.dol
in če mogoče imaš njeno številko da bi jo prej poklicala in zanima me kje ima ordinacijo v zd

Stran: [1]