tassika
|
Jah tale facebook nas je čisto pokvaril, veliko tem na RR je kar malo zamrlo Meni se pa itak toliko dogaja, da kar pozabim kaj napisat, zvečer ko bi pa lahko, vam pa čisto po pravici povem, se rajši zleknem na kavč. Saj po novem letu, ko bo v službi več časa, bom pa tukaj visela in nakladala Jah takle mamo, čez 10 dni se tassika vrača nazaj v službo, ki pa se je po novem nič ne veselim, pa saj veste kako je v javni upravi, me ne moti toliko nižanje plač, kot pa potem delati z ljudmi, ki pa jih in potem poslušam, jaz nisem plačan zato, jaz tega ne bom, ker imam premajhno plačo,... Pa bom kar nehala, ker bom postala slabe volje. Mi se počasi pripravljamo na praznovanje rojstnih dni. Zoja si je letos zaželela še žurko s prijateljčki, tako da smo še to uštulili vmes, za Patrika pa ne mislim nič posebej delat, ker itak še ne ve, zakaj se gre. V vrtec se je Zoja tudi uspešno uvedla, po 10 dnevnem joku in travmatiziranju, PAtrik pa z varstvom tudi nima težav, zjutraj malo protestira, potem pa se hitro zaigra. Upam, da ga vmes ne bo kaj pičilo in da bo tako ostalo. Aja pa od sep smo že vsi trije ves čas prehlajeni, vse naravne in kemične zvarke sem že probala, zdaj sem pa obupala. Čestitke Sonček za Tio, aja, da vam še to povem, zjutraj dobim sms od sončka, popldne je pa Patrik shodil, tako, da nikoli ne bom pozabila rd od male Tie Drobtinica tvoje sporočilo pa tudi še čakamo, naj ti hitro mine Ja nič toliko na hitro od mene, slikco tortice pa tudi dobite, ker jo bom naredila sama in bo nekaj posebnega