Rižkoo -> RE: Stare borke :-) (5.9.2010 23:07:16)
|
Zdej bom mal poniknla, z razlogom. Čisto na kratko, bom vam prepisala sms, da ne razlagam in bom tud zaključla. Dragi naši! Pišem splošni sms za vse povabljence. Nekdo "gor" nas je rešil in tudi namenil tragedijo, ki se nam dogaja. Ob 23:00 nam je požar zajel streho, zgorela je. Spodnji štuk ok, zgornji-naše gnezdece..., uničeno, pod vodo in ruševinami. Nimam besed a sem hvaležna, da nismo že vsi spali. Ja, Liam ne bo praznoval. ŽAL NAM JE ZELO in hvala vam za odziv. Se vidimo ob drugi priložnosti. Mi3je Toliko... na Liamov prvi roj. dan, smo gasili požar, zgubili streho nad glavo. So merili ogljikov monoksid v spalnici, kjer sva z Liamom spala... in so rekli, če bi v še 2h spala, se nebi zbudila. Ampak ko smo kolikor toliko pospravili, je Liam zvečer ob 21 pihnil svečko, jaz jokala kot dež. Toliko... Punce ne sekirajte, ne kregajte se zarad malenkosti.... , čez noč lahko zgubite vse... Tašče ne maram, pa mi zdaj nudi toplo sobico. No, vseeno pa se sprašujem... kaj naj se iz vsega tega naučim??!! Kaj že??! Lepo bodite, lupčkite svoje sončke.
|
|
|
|