|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
8.7.2010 13:11:03   
pilotina
zjutraj sem dobila dve svečki za mehčanje MV...G pravi, da naj bi rodila v 24 urah, če pa ne, imam v soboto spet ctg

me boli kar fajn v križu, ampak taka konstantna topa bolečina in le tu pa tam me stisne zaprav

grem se še malo vležt potem pa sesat, da grem rodit user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 826
8.7.2010 18:47:32   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

zjutraj sem dobila dve svečki za mehčanje MV...G pravi, da naj bi rodila v 24 urah, če pa ne, imam v soboto spet ctg

me boli kar fajn v križu, ampak taka konstantna topa bolečina in le tu pa tam me stisne zaprav

grem se še malo vležt potem pa sesat, da grem rodit user posted image

user posted image user posted image user posted image  še malo pa bo tu user posted image . Tisto o počivanju se le drži, sesanje pa prepusti dragemu, ti pa hrani moči za porod. Naj bo to vajin najlepši dogodek, prepustita se in vse bo super. Držimo pesti!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 827
8.7.2010 21:32:49   
Anonimen
Pilotinkoo... prihajaaaaaaaaaaaaaaa!! user posted image ... jst sm pr datumu falila.. Veste kaj pa vem,.. da pride kmalu, to pa ne bom falila... user posted image   Dan, dva pa bo tu!!

Mislim nate, pilotka!user posted image

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
9.7.2010 11:35:59   
tassika
Pilotina dihamo s tabo, naj bo čimhitreje tvoj fantek v vajinem objemuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 829
9.7.2010 21:53:05   
malaMravljica
Tassika oprosti, ker te morim. Saj mi je Pilotina rekla, da mi bo itak sms dala, ko rodi, sam a ves, tok cakam, d aizvem. Pa nocem, da se prevec matra, kar ure stejem. Popoldan sem ji en spodbudem sms dala, saj ne vem, mogoce imate v Slo lahko mobi ob sebi. Glede datuma pa, sem ji ze na sms en dan dala, ma sem napacno, ker sem bila prepricana, da je se junij, trapa jaz.

Tassika, kako se rece tistemu slaufu, k ga imas za malo. Bom jaz tudi drugic to, nase jezero je tok toplo. Jaz sem ga kar na rokah notri nesla, pa sem prepogumno zakorakala v vodo, mu ni bilo lih prevec, pol smo vili pa sam v bazencku na vrtu, tam pa obozuje.

Ja, nazaj z dopusta sem, se je zavleklo in danes sem pucala in bajto spravljala v red, od 7.30 do 15.30. Saj je se, ma naj kar bo. Glavno da so tla cista, da ne preoblacim malega non stop. Je pa v tem casu zelo napredoval, govori kot strgan dohtar, danes so se mu smejali, je tok lepo navijal za ocija na tenisu. Koncno se mi pravilno kobaca, prej se je pa plazil. Sam sedaj po kolenih je pa tok hiter. Danes je sam prisel iz spalnice v kuhinjo, pa popoldne se je igral v njegovi sobi, ko se je nehal igrat pa k meni v kuhinjo prisel. Rizkoo ze ve, imeli smo eno nesreco. Eno jutro j prisel k meni zjutraj in je pil, ker pac pije enkrat na eni in drugic na drugi strani, je bil tokrat na zunanji strani postelje, jaz pa zaspala zraven in mi je cmoknil na tla iz postlje, ki je zelo visoka. Sam pristanek sem slisala in jokat je zacel. Joj strah, pa sem ga vzela k sebi in je cist hitro nehal jokat, nic nima modrice, nobene buske, niti se ne obnasa kaj drugace. Saj to pomeni, da nima kaksnega pretresa mozganov ali da bi bile kasneje kaksne posledice? Mogoce pretiravam, sam ce se zgodi kaj od tega si ne bom nikoli odpustila.

Zdej grem pa naprej cakat sms od Pilotine user posted image   sem tok vesela zanjo, jupiiiiii.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 830
9.7.2010 23:06:54   
malaMravljica
Palcek Daaaaavid, kok si me osrecil!!!! Cmok in dobrodosel!!!  Pilotina, tebi pa cestitke, bodi dobra mami!!! Druzinica ste, jupi!!!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.7.2010 9:02:39   
tassika
Ja res je, pa smo dočakali našega fantičauser posted image

Več bo pa Pilotina sama povedala, ko bo lako, trenutno pravi, da je dobro.

MM to je fredov obroč. Glede prehoda v vodo, pa naša gre zelo počsi, najprej v nizko in jo malo polivam, potem pa v globoko. Ima pa posebnost, noče notri brez plavalne pleničke. Ne vem, a jo zebeuser posted image
Za pretres možganov je pa tako, otroka opazuješ preostanek dneva, če je zelo zaspan ali pa če bruha, potem je to to in hitro k zdravniku. So pa naši otročki zelo trpežni, meni je zadnjič v kopalnici, ko je sedela zraven mene na wc-ju se iz trme vrgla nazaj direkt na ploščice, ni treba povedat kakšen jok je bil. Ampak zdaj tega ne dela več.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 832
10.7.2010 9:03:43   
tassika
Pilotina še enkrat čestitke ob rojstvu sinčka

http://www.getonmyspace.com/Images/Myspace_Comments/Baby_Glitter_Comments/images/its-a-boy_1.gif

< Sporočilo je popravil tassika -- 10.7.2010 9:04:43 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.7.2010 9:06:09   
sonček85
Naša Pilotinka vse naj naj ob rojstvu otročka ,ki je nekaj najlepšega kar se lahko vsaki  ženski zgodi.

Naj vam bo hiša vedno polna otroškega smeha ,veselja in sreče

Veliko cartanja in DAVID dobrodošel

Sonček z družino

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.7.2010 9:59:17   
malaMravljica
Punce, a sem naivna a, ker ze cekiram za slikco od nasega novega bejbija user posted image user posted image   joj je Pilotinka srecna danes, pa tok mali je, jooooj... jaz bi tudiiiiiiiii..

Soncek, ti pa nerodica nasa.

Tassika, hvala. Aha, ta obroc bi ja, a je fajn? Glede padca pa, nic ni jokal pol, nic nemiren, bruhal nic, cist normalen je, nasmejan, normalno je, energije na pretek. Pol verjetno ni nic. Sam postelja na vikendu je pa tok hudo visoka, do sredine mojega stegna je. Pa ga ni izucilo, na najini doma se tudi pocuti kot na igriscu, se tok bojim, da bo spet dol cmoknu, ma ce ga 1 sekundo ne gledam je ze na robu.

o, zbudil se je, grem v akcijo. Lep vikend vsem..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 835
10.7.2010 10:07:11   
sonček85
mm:Ja mala neroda .
Veš naši malčki oz vsi mali otročki so tko elastični da jih skoraj nč ne more bit tam do kakega 1-2 let.
Mi mamo fredov obroč.uporabili smo ga 2x ,ker potem ni več hotel bit not ,tko da ti bolj priporočam kak obroč ki je od 1 leta naprej glede nato da bo že kmalu leto star in je velik,močen fant.Je pa res super ko ima fred obroč une vezice gor tko paske za prpet da otrok ne pade ven.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 836
10.7.2010 13:22:49   
a.biba
user posted image
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE IN VELIKO DRUŽINSKE SREČE VAM ŽELIM!user posted image user posted image user posted image

Pa smo dobili še enega fantka in moram še tukaj napisati - krasni izbira imena user posted image  (sploh ne pljuvam v svojo skledo user posted image user posted image user posted image ). Verjamem, da bomo kmalu deležni slikice, mami si pa le naj vzame čas za okrevanje in privajanje na novega družinskega člana, potem bomo pa tudi me na vrsti sigurno.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 837
10.7.2010 21:04:24   
Anonimen
Pilotkoooo je prišelll..., ma DOBRODOŠEL na ta svet... user posted image
Pa lepo ime imaš. Pa je še zadnja naša borko dobila štručko... O joj..., zdej pa ženske JOVO NA NOVO. user posted image

Pilotinka, spočij se.. in se javi, jaz pa komaj čakam, da slišim tvoj MAMI glas user posted image . Ja, mami si.. Jupiiii....

Kar se teh obročev tiče, mi ne bomo tega nč kupval. Ne vem.. pače ne bomo. Se mi ne zdi. Če bo pa kriza, ga pa na morju kupmo. Zaenkrat mamo garfilda... user posted image , še ni sproban... bo pa kmalu. Dost velik, drži otroka, itaq bom pa skoz zravn, vn že ne more uit.user posted image user posted image

Mi smo pa že pr copatkih in čevlcih. Ja, bo kr kmal shodil... skoz hoče bit na tleh oz. na nogah. Se že sam z eno roko drži, stabiln totalno... in že poriva stol pred seboj. Sm skor dol padla, ko sm ga vidla. Ja... bo za svoj roj. dan že šibal... tko da rabmo kšne fajn supergice za prve korakece...user posted image . Čeprav je skoz bos.... ampak povsod ga pa ne morem dat na tla.

Dons smo bli cel dan na Rogli, je prvič videl krave, gledal.... in gledal, predvsem poslušal, so ble zlo glasne. Uživali smo, mali pa srkal vse okoli sebe. Pravi mali radovednež je.

Odločitev je tud padla. G je rekla, da zihr ne zanosim zaradi dojenja. Da sm ga zlo velik dojila in da se zdej sam še crklava, da moj mlek ni več za vse ampak sam za odžejat, pocartat. Liam je pravi jedec, je vse.... s tem nimava težav zato... moj mlek več ni neki pomemben. Zaščita tud več ni... Po dolgem razmisleku sm se odločla, da neham dojit. Rada bi mela še enga dojenčka... kmalu in če je to razlog, da nama še ni ratal... bomo vidli naslednji mesec ali čez dva. Nimam slabega občutka zarad odločitve, ker 10 mesecev nama je pa le ratal in sm ponosna na to. Sploh pa da ne omenjam grizenja....
Skratka.... minilo je 37h od zadnjega dojenjauser posted image . Mi je hudo ampak tko sm se pač odločla. Noč je bla kr mal žalostna, ker je hotel na joško.. pa je nism dala. Ampak... sm ga objela, dala čajčka in je zaspal, pa še enkrat in enak postopek.. pa je spet zaspal. Bomo vidli kako bo danes...
Me stiska pr srcu ampak tko je... Sej je že velik fant!!! user posted image

Kaj pravite?

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
11.7.2010 21:20:35   
tassika
Rižko, jaz te 100% podpiram. Bom tukaj pisala, ne na oktobrkah. Meni je bilo tudi hudo, pa sem rekla, če se dojiva samo še pozno zvečer in zjutraj, mleka itak ni veliko. Zvečer sem jo itak pristavila samo zato, da se ga je še malo naredilo, zjutraj je pa normalno jedla. Pa sva ukinili, kupili AM in je šlo. Brez problema. Mala zato ni nič manj navezana name, mislim, da je še celo več. Pa saj more biti, saj sem njena mama. Če bi to naše otročke odvrnilo od nas, kako bi šele tiste mamice, ki sploh niso mogle dojit.

Jaz pravim tako, je luštno dojit, je luštno otroka nasee ful navezat, ker pač take smo mame, vsake stvari se ful oklepamo, po drugi strani, je pa naša dolžnost, da otroka pripravimo tudi na to, da jim kmalu ne bomo več 24h na dan na razpolago. Moja sestra dela v vrtcu in mi večkrat kaj pove, tudi to, kako včasih otroka ne morejo pomiriti, ker bi oni joško po kosilu in nikakor ne drugače zaspat,... To pa tudi ni prav. Ko smo se odločili za njih smo s tem prevzeli tudi odgovornost, da jih nekako vzgojimo in kot sem rekla pripravimo tudi na dogodke, ko bodo mogli v varstvo. Lahko me zaradi tega obsojate, ampak tako je moje mnenje. Midve konec tega meseca začneva tudi že s koščki, ker kmalu bo mogla v varstvo in tam ji varuška ne bo ves čas pasirala hrane, morava tudi se naučiti še kaj drugega jesti za zajtrk kot skutke,... Pa saj je pridna, saj vse je, samo jaz sem se malo zgubila v jedilnikihuser posted image

Tako da rižko, naredila si vse najboljše, kar si lahko za svojega sineka, zdaj pa sta stopila stopničko dalje. Tudi on bo vesel družbe, pa četudi se je zato moral odpovedati eni vrsti crkljanja, jaz verjamem, da bosta hitro našla kakšno drugo, še boljšo oblikouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
12.7.2010 7:17:22   
Nogavica
Še tu čestitke, draga pilotina! user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 840
12.7.2010 9:10:15   
sonček85
joj Rižkoo si me spomnila nisem ti poslala copatkov,evo imaš mail:)))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
14.7.2010 11:32:28   
Kepica83
PILOTINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU SINČKA DAVIDAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Presrečna sem. Končno ti je uspelo in sedaj uživaš ob svojem čudežu.user posted image user posted image

DAVID DOBRODOŠELuser posted image

Punce moje jaz se zelo malo javljam. Računalnika in telefona sploh od daleč ne pogledam. Sem z svojim sinčkom noč in dan user posted image . Spimo 12ur. od 21ih do 9ih. Pridno papamo in rastemo. Mali že lepo reče mam user posted image . Mamica je blažena.

Kako ste kaj ve lepotičke moje??

Rižkoo, sonček85, a.biba, MM, drobtinica, Maška, Tassika, Twixy, Pilotina... Pogrešam vas in mislim na vas.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 842
14.7.2010 11:37:37   
zvesta
pilotina, čestitke... malo pozna sem... a vseeno presrečna za vas .)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 843
16.7.2010 13:24:54   
sonček85
kepica:Tudi me tebe pogrešamo se pa tudi same bolj malo javljamo ,no nekatere smo že v službi in potem še otroci doma  ,nekatere polno zaposlene z otročki domaiska na naslednji lokaciji ,kajen rižkoo:)))))))) ,nekatere pas še čakajo na svoje zakladke.

No ravno danes je moja kolegica rodila:)))

I kako lepo že napreduje Tej ,še malo pa ti bo racal naokoli.

Jjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee včeraj sta bila pa pri meni na obisku Lial+m in rižkoo ,kako sem ju bila vesela.Se že veselim naslenjega obiska na drugi lokaciji ,kajne Rižkoo:))))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 844
18.7.2010 22:30:48   
MAŠKA
Ojla punce!

Našega dopusta je konec... vmes je privekal na svet mali Pilotko! Še nekrat čestitike Pilotina, lepega sinka imaš. Ne veš kako sem vesela zate!user posted image

Sonček in Rižkoo zdaj pa res upam, da se vidimo čimprej!

Pozdravček vsem!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 845
22.7.2010 8:26:59   
a.biba
Hej, punce!

Že vse na dopustu? Mi naj bi šli drugi teden ali potem v začetku naslednjega, pa sem bila med tem vročinskim valom že skoraj prepričana, da ne gremo. Me je bila groza, da bi mogli v prikolici prenašat takšno vročino, čeprav vem, da je tam to drugačna vročina. Bomo videli, verjetno bomo šli, če nam pa ne bo bomo pa skrajšali dopust. Nismo na nič vezani, samo do 15 moramo priti nazaj.
MM o takšnih tegobah si tudi ti pisala, ne? Verjetno se je pri vas čisto fajn izšlo, a ne?

Ok, toliko od mene... so že otroci zahtevni, ko se mami na pc spravi...

Pilotina krasni fantič je vaš David! Javi se še kaj!

user posted image
Naš fantič na sestrini igralni podlagi... pravi smeško je...

Lp

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 846
22.7.2010 8:38:00   
a.biba

No, javite se kaj, je žalostno tu gor...

< Sporočilo je popravil a.biba -- 22.7.2010 8:39:34 >

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 847
22.7.2010 9:42:26   
malaMravljica
Biba, kok je posrecen ta tvoj user posted image  

Od Pilotine pa Pilotko lepotko a ne.

Biba, ja pri nas je bil takrat vrocinski val. Saj niti niso bile tok zelo hude temperature, tam 35, 36 st je bilo sam velika vlaznost zraka. Ves kaj, moj je prav mal tezko to prenasal, sam po dveh dnevih so bile pol ponoc vedno nevihte in je vsaj noc fajn bila za spat. Drugac prostor sem hladila z ventilatorjem. V prikolici zna bit pa peklensko vroce po moje. Sej bos vidla, ce ne greste predalec se pa v skrajni sili predcasno vrnete. Mi gremo naslednji teden spet za 10 dni in tudi upam, da ne bo prehudo.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 848
22.7.2010 12:30:55   
drobtinica29
evo še od mene pozdravček!

najprej PILOTINA čestitke za sinčka DAVIDA, JEEEEEEEEEE sedaj si pa ti tudi mami!!!! Super user posted image user posted image

a.biba kak je dober in sladek mali user posted image , superca.

naš M pa je tak živahen, da joj, no saj super, samo da je zdrav. plazi na veliko, se vstaja vsepovsod, govori po svoje in vmes že reče ata, mam, baba, tata, teta in podobne njemu  user posted image .  vsepovsod ga je polno.  na dopust gremo komaj avg. no čez mesec dni.

nič, grem uživajte in LP

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

Neposredna povezava do sporočila: 849
23.7.2010 22:28:09   
twixy
Mah, jaz pa nikjer nimam slikic malega Davida. user posted image

Popolnost.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?