malaMravljica
|
Tassika oprosti, ker te morim. Saj mi je Pilotina rekla, da mi bo itak sms dala, ko rodi, sam a ves, tok cakam, d aizvem. Pa nocem, da se prevec matra, kar ure stejem. Popoldan sem ji en spodbudem sms dala, saj ne vem, mogoce imate v Slo lahko mobi ob sebi. Glede datuma pa, sem ji ze na sms en dan dala, ma sem napacno, ker sem bila prepricana, da je se junij, trapa jaz. Tassika, kako se rece tistemu slaufu, k ga imas za malo. Bom jaz tudi drugic to, nase jezero je tok toplo. Jaz sem ga kar na rokah notri nesla, pa sem prepogumno zakorakala v vodo, mu ni bilo lih prevec, pol smo vili pa sam v bazencku na vrtu, tam pa obozuje. Ja, nazaj z dopusta sem, se je zavleklo in danes sem pucala in bajto spravljala v red, od 7.30 do 15.30. Saj je se, ma naj kar bo. Glavno da so tla cista, da ne preoblacim malega non stop. Je pa v tem casu zelo napredoval, govori kot strgan dohtar, danes so se mu smejali, je tok lepo navijal za ocija na tenisu. Koncno se mi pravilno kobaca, prej se je pa plazil. Sam sedaj po kolenih je pa tok hiter. Danes je sam prisel iz spalnice v kuhinjo, pa popoldne se je igral v njegovi sobi, ko se je nehal igrat pa k meni v kuhinjo prisel. Rizkoo ze ve, imeli smo eno nesreco. Eno jutro j prisel k meni zjutraj in je pil, ker pac pije enkrat na eni in drugic na drugi strani, je bil tokrat na zunanji strani postelje, jaz pa zaspala zraven in mi je cmoknil na tla iz postlje, ki je zelo visoka. Sam pristanek sem slisala in jokat je zacel. Joj strah, pa sem ga vzela k sebi in je cist hitro nehal jokat, nic nima modrice, nobene buske, niti se ne obnasa kaj drugace. Saj to pomeni, da nima kaksnega pretresa mozganov ali da bi bile kasneje kaksne posledice? Mogoce pretiravam, sam ce se zgodi kaj od tega si ne bom nikoli odpustila. Zdej grem pa naprej cakat sms od Pilotine sem tok vesela zanjo, jupiiiiii.
|