|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne morem spat
21.6.2005 23:36:13   
soncece24
Jaz spet sploh nisem zaspana... To je za znoret. Jutri se moram učit, pa sem šla ob 22 spat, pa oke ko sova, enostavno ne gre, pa sem vstala pa na rr, kaj naj v postelji v luft gledam?? Pa to se mi parkrat zgodi na mesec, kaj je danes kaka polna luna al kaj takega? Je ktera še budna in ma kaki recept za spanje? ker če ne bom celo noč tu gor kot kaže.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ne morem spat
21.6.2005 23:38:29   
kofetek2010
ja, polna luna je, ven poglej in jo boš vidla 8)

pa se že danes začni učit, boš vidla, da boš takoj zaspala :)-

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ne morem spat
21.6.2005 23:40:56   
iva01
Ja polna luna je, sem nekje na istem kot ti, sem si rekla da malga spat spravim pol enga skadim pol pa za knjige rok izpita je vsak dan bližje, jaz pa namest enga čika skadim tri (groza) namest za knjige pa na RR!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ne morem spat
21.6.2005 23:42:30   
Anonimen
Še ena nespeča - moram risat. Pa še na sprehod v mesečini sem se odpravla...
Pa ja sam odpravla:ups:. Se mi ne da...

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ne morem spat
21.6.2005 23:43:20   
soncece24
Veš kaj, zdaj se pa res ne bom učila, rajši se drek pišem. Se ravno trudim neki album nardit, pa ne vem kaj not dat? Otrok še nimam, jaz pa nisem zanimiva. Ivica, kdaj maš izpit? jaz na srečo komaj konec meseca, samo je zelo dosti, pa literatura v nemščini, izpit pa v slovenščini, tak da jupi, kak fajn, si lahko še vse prevajam.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ne morem spat
21.6.2005 23:45:38   
malecka
Ja ja polna luna trka...nam se pa ne spi 8) Jaz mislim, da sem že odvisna od tegale RR.Sploh več ne spim imam že KRONIČNO POMANJKANJE SPANJA :)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ne morem spat
21.6.2005 23:47:44   
Anonimen
Predstavljaj si obratno...izpit v angl. predavanja in literatura v slovenščini, pa še na fakulteti, ki ni s tvojega področja in ti je prav vseeno, kakšna je bodoča vrednost denarnih tokov (bohve kako se temu reče v angl.), če pa ti bajte rišeš... Mogoče bom pa sprojektirala tako, ki bo več vredna čez 100 let kokr je dons...:)-
Tud učit se mi ne da...ne sam sprehajat:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ne morem spat
21.6.2005 23:48:56   
soncece24
Ma jaz nimam pomanjkanja spanja, ampak insomnijo, al kak se temu reče, totalna nespečnost parkrat na mesec, zjutraj pa bom vseeno ob sedmih auf.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ne morem spat
21.6.2005 23:49:53   
iva01
če se ne motim-upam je izpit 6.7 in sicer preoblikovanje, ja pa nimam pojma kr neki valjanje nateg, vlek.... to sem nekaj zasledla

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ne morem spat
21.6.2005 23:50:04   
Anonimen
sanšajn - srečna ti mene zadnje čase nič iz postle ne spravi...:((

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ne morem spat
21.6.2005 23:51:27   
soncece24
Ja kak te maš izpit v ang? Pri nas? Al v ameriki? Tok denarja je verjetno kakšen cash flow al kaj takega? Odvisno od konteksta? Nimam pojma, čeprav študiram angleščino (in nemščino) je moj besedni zaklad na totalni nuli.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ne morem spat
21.6.2005 23:52:39   
soncece24
Ivica, a nateg si razumela, drugo pa ne... Ja,ja... Eh, pa saj do takrat pa še maš čas. Kaj pa študiraš?

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ne morem spat
21.6.2005 23:55:52   
iva01
metalurgijo, podobno kot strojništvo le da je poudarek bol na materialu oz. kovinah, zanimivo da dol padeš :sloncek:, ne sej je ok sem prav vesela da sem se za to odločla.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ne morem spat
21.6.2005 23:56:06   
Anonimen
Ma delam tri predmete na ekonomiji, drgač sem arhitekt. Je predmet kao v angl. pa so bila predavanja in posledično zapiski v slo. Se moram pregrist skozi, enkrat v prihodnosti.

Pa kje sem imela pamet? To bi rada vedla sem verjela folku na besedo, pol pa me sošolci butasto gledajo k sem izbrala njihove tatežke predmete za svoje izbirce :smajli s krampom po glavi: Ma sem butasta, da dvema dr. ekonomije verjamem, da je to lahko...itak da je - zanje : smajli s krampom po glavi:

No se bomo pa nate obrnili, če bo nuja, kak izpit pa imaš to?

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ne morem spat
22.6.2005 0:03:45   
Anonimen
Jst sm pa zaspana ... polna luna gor al pa dol ... dons sm mela jst en prov lep dan :) Vmes sm bla sam mau tečna k sm šetala po mestu pa mi je blo vroče za znort.

Zdele grem še po en kos kruha k sm lašna8) pa še stuširat pa spat.

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ne morem spat
22.6.2005 0:05:15   
Anonimen
Uf tamala fiša je še pokonc, a ti je tisto od zadnič kaj prou pršlo?

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ne morem spat
22.6.2005 0:07:15   
Anonimen
Jap, full prav! So vsi pol od mene prepisval pa sm skor pikce dobivala ... pa ni noben vseg aprepisu k se jim ni dal :) Tko da se vid od koga so prepisval:)-:hudicek: Hvala še enkrat:rozica:

A se gre kdo namest mene stuširat? Men se ne da:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ne morem spat
22.6.2005 0:08:03   
soncece24
Riba, bejži spat! Kaj se zdaj domov hodi? Aja, saj maš počitnice.

ma saj bo, pikec, ti kr vprašaj, če kaj ne boš vedla, jaz pa mam neko teorijo prevodoslovja tumasto, kr nekaj vseskupaj. Jaz prevajalstvo študiram, fopajo pa nas s samo teorijo, za znoret... Kaj pa si naj potem v praksi s tem? V ... si jo lahko vtaknem. Saj še mam samo zadnji letnik, pol pa me noben faks na tem svetu ne vidi nikoli več.
Ivica, kaj v lj to študiraš? To pa je kr fajn smer za kasneje službo dobit, strojne inž baje ful iščejo.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Ne morem spat
22.6.2005 0:11:37   
Anonimen
Pa sej sm doma že od 8h če ne že od prej :)-

Jutr grem z RRjevkami v Tivoli ob 11h .. u shit, še na bankomat morm sprot. Kar se prav .. lahko spim do 10h ;)

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Ne morem spat
22.6.2005 0:13:52   
Anonimen
UUUU pol pa te čaka služba v Bruslju...jih menda ful rabijo. Prevajalce mislim...Dobivam namreč obvestila iz uradne strani EU parlamenta za službe in skoz sam neke tumaste prevajalce rabjo:grrr::grrr::grrr:, prostorca pa nobenga. Eno delovno mesto razpisano v treh letih. Prevajalci pa vsaka dva meseca po 10 komadov. To ni fer :((:((:((:((:((. :)-

Jest sem pa mislila da je metalurgija na unem tadrugem faksu, kaj je že NMT (al neki tacga):zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Ne morem spat
22.6.2005 0:13:57   
iva01
ja v Lj,se moram pohvalt da so mi pred kratkim podelili kadrovsko štipendijo, se je res lahk prit do službe z to diplomo ampak da diplomiraš moraš pa tud prej zelo zelo v roke plunit, no pa sj bo počas se že bližamo koncu, samo še en simester pol pa praksa en simester pol pa za res delat.:bravo::bravo::bravo::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Ne morem spat
22.6.2005 0:15:24   
iva01
na NTF v LJ je

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Ne morem spat
22.6.2005 0:16:01   
Anonimen
sej sem skor zadela :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Ne morem spat
22.6.2005 0:19:46   
iva01
pikec0 ni panike sej si kr vredi zadela ja pred par leti sploh nisem vedla da ta faks obstaja:)-:)

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Ne morem spat
22.6.2005 0:20:15   
soncece24
Ja, za v Bruselj te vzamejo, samo jaz tja ne grem... Mogoče bi šla po faksu na kako prakso, samo ne za dolgo, najrajše bi od odma delala. Kaj prostorski arhitekt si? jaz bi pa rabla notranjega, mam 2*5 metrov sobo, ki je pravo skladišče, pa bi blo fajn, če bi mi kdo malo narisal kam kaj dat, ker ni placa za nič.. Pojstla, omara, miza, pa je to to. Pa še poševen strop.
Ivica, kadrovska je pa super, pol boš pa takoj službo dobila. SAmo če pa kak letnik zružiš pa ni ravno fajn, ne, morš pol vračat al kak gre to. Ne vem, nimam štipendije.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?