|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenosna posteljica
21.6.2005 22:53:15   
lorelei
Mi lahko poveste, na kaj moram biti pozorna pri izbiri prenosne posteljice? Katere so fajn, in katere ne? Kakšne so vaše izkušnje?

Kakšne pa so kaj cene? Hvala, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prenosna posteljica
21.6.2005 22:56:15   
frutka_
Mislim, da so vse enake. Jaz imam Hauckovo in je kar v redu. Iz leclerca pa sem si nabavil jogi/peno za podložiti v posteljico, ker so kar trde podlage v njih. Morda razmisli o nakupu le-teh, ko boš kupovala posteljico.
V Sparu imajo zdaj akcijo prenosenih posteljic po 10tisoč sit!

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prenosna posteljica
21.6.2005 23:04:13   
kofetek2010
E'Leclerc ima tud akcijo, mislim, da je cca. 9.000 sit in jogi/pene imajo tud ;)

jaz imam sicer nagledano v Toysu, mi je bolj fensi šmensi ;)

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prenosna posteljica
21.6.2005 23:08:04   
babylove
Aha, Jana, tista Graco deluxe ti še zmeraj ne gre iz glave?

Jaz bi svetovala samo, da izberi takšno z nastavljivim ležiščem, da ne boš zraven not padla, ko boš malega noter dajala 8). To je bil meni edini pogoj pri izbiranju.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prenosna posteljica
21.6.2005 23:16:54   
kofetek2010
ja ja, to je ta, ja :)-

je nastavljiva po višini in ima še previjalno in nočno lučko in glasbo igra in tajmer ima in z jogijem je 8) cena 110 €

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prenosna posteljica
21.6.2005 23:19:14   
babylove
vem ja, sem jo jaz tudi gledala, ampak je nisem vzela zaradi dimenzij - sem vzela raje Rollabed, pa še v istem vzorcu je kot voziček, tako da je mali 'v stilu' ;). So pa res lušne tiste deluxe, tudi take z vibacijami imajo...

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prenosna posteljica
21.6.2005 23:24:29   
kofetek2010
Rollabed? :zmeden2: a v Toysu? :zmeden2:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prenosna posteljica
21.6.2005 23:25:51   
babylove
Ne v toysu, je pa isto Gracova.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prenosna posteljica
22.6.2005 12:35:51   
tina104
Malo bodi pozorna na mere. Mi smo gledali ono pri Intersparu, mere so bile napisane 120*60 - to je zunanja mera. Hauckova pa ima npr. enako mero, ampak gre za notranjo mero. To je pomembno, če boš dala kaki jogi noter ali kaj takega.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prenosna posteljica
22.6.2005 21:38:08   
lorelei
Hvala za informacije. Škoda le, ker tle pri nas ni ne Špara ne Leclerka... NO, bom poskusila kaj dobit. Lp

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?