|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj ste izvedele za spol?
11.12.2009 15:01:56   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara

Midva sva tud zvedla na morfologiji, nekje v 20. tednu.

Enako.

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.12.2009 15:08:28   
x_srečka_x
Prvi ta prvi na morfologiji pa so prav napovedali.
Pri ta drugem na NS so rekli da je punčka no biv je pa fant user posted image

LP

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.12.2009 21:17:44   
slovenka
Prvo ugibanje je bilo na NS, potem je na morfologiji ginekologinja že stavila z mojim možem, da je deklica, potem pa je še zdravnik na 3D UZ potrdil. Pa še en UZ sem imela za srčka in je tudi zdravnica rekla, če že vem, da je deklica user posted image Zdaj v drugo pa tudi komaj čakamo, da izvemo user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.12.2009 18:48:16   
Martinčka
hihi no sam da povem, da mojima dvema kolegicama so napovedali fantka pa je bila na koncu punčka... seveda je bilo grozno samo zato ker sta imela doma vse pripravljeno za fantka... ampak ja, seveda se lahko zmotijo, vendar mislim da se zdaj že tudi na 3d UZ vidi vse zelo lepo in da če ne drugače se lahko tako prepričaš če imajo prav:)
midva sedaj v prvi nosečnosti ne bova vprašala, ampak še dobro da sem pogledala to temo da opozorim ginekologinjo da ne želim vedet spolauser posted image  k vidim da kr radi sami povedo kaj vidijouser posted image

pozdravček vsem

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.12.2009 18:51:49   
legenda_m
na ns v 12. tednu, da diši po fantku, na morfologiji prejšnji tedn pa, da je fantek. dopuščam možnost da se motijo, ampak men se je že od začetka zdel da je fantek. no bomo vidl... sam da bo zdravo...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.12.2009 21:10:31   
PC Baby
Po amniocentezi, kar je najbolj ziher user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.12.2009 21:11:24   
Anonimen
Na morfologiji.

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
12.12.2009 21:17:17   
Kepica83
Nama so na NS rekli da bo ..., na MF v 20tednu pa se je izkazalo da je drugače kot je bilo napovedano na NS. Spol je potrdila moja G in še G v MB. Tako da mislim, da se nista zmotiliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.12.2009 6:08:47   
oton
ko sem dobila rezultate amniocinteze...ti rezultati so pa res 100% tako da kdaj ugotovijo spol otroka z raznimi ultrazvoki ti ne znam odgovorit...Sem pa že velikokrat slišala, prebrala da je ginekolog prepričan kaj bo, v porodni sobi pa šok user posted image  

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.12.2009 6:40:44   
ta.nja
Jaz sem zvedela za spol šele ko sem rodila. Imela pa sem carski rez , zato ker je bil z ritko naprej. Do konca nosečnosti sem spraševala kaj bomo imeli, pa se na žalost ni videlo.

Anejko bejko

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.12.2009 21:04:57   
Anonimen
Od 13 tedna naprej vedno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
14.12.2009 21:06:41   
tasa_m
ri NS in na morfologiji..oboje so rekli enako. In se niso zmotili.. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?