Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste izvedele za spol? 11.12.2009 15:01:56
|
|
|
|
annie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara Midva sva tud zvedla na morfologiji, nekje v 20. tednu. Enako.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste izvedele za spol? 11.12.2009 15:08:28
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Prvi ta prvi na morfologiji pa so prav napovedali. Pri ta drugem na NS so rekli da je punčka no biv je pa fant LP
|
|
|
|
RE: Kdaj ste izvedele za spol? 11.12.2009 21:17:44
|
|
|
|
slovenka
|
Prvo ugibanje je bilo na NS, potem je na morfologiji ginekologinja že stavila z mojim možem, da je deklica, potem pa je še zdravnik na 3D UZ potrdil. Pa še en UZ sem imela za srčka in je tudi zdravnica rekla, če že vem, da je deklica Zdaj v drugo pa tudi komaj čakamo, da izvemo
|
|
RE: Kdaj ste izvedele za spol? 12.12.2009 18:48:16
|
|
|
|
Martinčka
|
hihi no sam da povem, da mojima dvema kolegicama so napovedali fantka pa je bila na koncu punčka... seveda je bilo grozno samo zato ker sta imela doma vse pripravljeno za fantka... ampak ja, seveda se lahko zmotijo, vendar mislim da se zdaj že tudi na 3d UZ vidi vse zelo lepo in da če ne drugače se lahko tako prepričaš če imajo prav:) midva sedaj v prvi nosečnosti ne bova vprašala, ampak še dobro da sem pogledala to temo da opozorim ginekologinjo da ne želim vedet spola k vidim da kr radi sami povedo kaj vidijo pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Kdaj ste izvedele za spol? 12.12.2009 18:51:49
|
|
|
|
legenda_m
|
na ns v 12. tednu, da diši po fantku, na morfologiji prejšnji tedn pa, da je fantek. dopuščam možnost da se motijo, ampak men se je že od začetka zdel da je fantek. no bomo vidl... sam da bo zdravo...
|
|
|
|
RE: Kdaj ste izvedele za spol? 12.12.2009 21:10:31
|
|
|
|
PC Baby
|
Po amniocentezi, kar je najbolj ziher
|
|
|
|
RE: Kdaj ste izvedele za spol? 12.12.2009 21:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Na morfologiji.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste izvedele za spol? 12.12.2009 21:17:17
|
|
|
|
Kepica83
|
Nama so na NS rekli da bo ..., na MF v 20tednu pa se je izkazalo da je drugače kot je bilo napovedano na NS. Spol je potrdila moja G in še G v MB. Tako da mislim, da se nista zmotili
|
|
|
|
RE: Kdaj ste izvedele za spol? 14.12.2009 6:08:47
|
|
|
|
oton
|
ko sem dobila rezultate amniocinteze...ti rezultati so pa res 100% tako da kdaj ugotovijo spol otroka z raznimi ultrazvoki ti ne znam odgovorit...Sem pa že velikokrat slišala, prebrala da je ginekolog prepričan kaj bo, v porodni sobi pa šok
|
|
|
|
RE: Kdaj ste izvedele za spol? 14.12.2009 6:40:44
|
|
|
|
ta.nja
|
Jaz sem zvedela za spol šele ko sem rodila. Imela pa sem carski rez , zato ker je bil z ritko naprej. Do konca nosečnosti sem spraševala kaj bomo imeli, pa se na žalost ni videlo.
|
|
RE: Kdaj ste izvedele za spol? 14.12.2009 21:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Od 13 tedna naprej vedno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?