nikaaaaa -> RE: hemangiom (10.4.2010 13:54:30)
|
Nisem mama., sem pa otrok z hemangionom (stara sem 16 let). Jaz sem bila tudi rojena z njim, ampak so me že dvakrat operirali in še vedno ga imam. Druga operacija je bila pred 4 leti (približno), in sedaj mi je spet začeu rasti. Jaz priporočam da prosite otrokovo splošno zdravnico za napotnico h kirurgu ... mi smo odlašali in je bilo use huje... so mi pa tudi rekli, ko sem bila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] (oz. mojim staršem), da bo zginilo, jaz sem stara 16 let pa ga še vedno imam. In otroka bo to bolelo, ker tudi mene boli nenormalno. V ponedeljek imam kontrolo pri kirurgu in možno da grem zopet na operacijo. Se pravi, moj nasvet je, da obiščete kirurga, je teško ampak za vašega otroka je bolje tako. Pri meni so na začetku zdravniki komplicirali da ne priporočajo operacije ampak mama je ustrajala in zdaj sem ji zelo hvaležna. Če se sprašujete zakaj mi celega niso dali ven.. Če bi ga hotela celega dati ven (iz noge) bi mi morali rezati še stegno, da bi zapovnili luknjo v nogi, ki ostane za hemangionom. To je use odvisno od posameznika. No, vso srečo vam želim.=) lep pozdrav
|
|
|
|