|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nova steklenička
21.6.2005 22:28:10   
babylove
Novo stekleničko sem kupila in me je skoraj kap, ko sem jo doma poleg starih postavila. So tako grozno - umazane :ups:. Od vodnega kamna namreč, da so kar sive in grde, fuj. Kako napravite, da stare stekleničke izgledajo bleščeče kot nove :zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nova steklenička
21.6.2005 22:31:03   
TaRe*
po moje se to ne da...meni je rekla babca,da je to itak potrošni materjal...da naj bi se vsak mesec flaška menjala,al pa še bolj pogosto:(...mislim...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nova steklenička
21.6.2005 22:32:54   
Seven*
Poskusi s kisom.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nova steklenička
21.6.2005 22:33:11   
malecka
NE VEM KAKO NAREDIŠ IZ STARE NOVO:zmeden:, VEM PA, DA NOVO STEKLENIČKO NIKOLI NE PERI Z GROBO KRPO.:bravo::bravo:JAZ JIH IMAM ŽE 5.MES. PA SO KOT NOVE.:bravo:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nova steklenička
21.6.2005 22:36:04   
babylove
taRe, cucelj se morda res mora menjati vsak mesec (jaz ga ne), ne vem pa, zakaj bi morala flaško zamenjat :zmeden: Saj je ne zgloda :)-

Seven, kaj pa naj naredim s kisom? Samo umijem flaško z njim? Katerikoli kis :ups:?

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nova steklenička
21.6.2005 22:43:36   
Seven*
Alkoholni kis je najboljsi. Umij kar z njim. Ne vem pa, ce bo pomagalo.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nova steklenička
21.6.2005 22:49:55   
babylove
Aha fino, da ne veš. Pol bom pa vseeno probala, kar v prazno :)-.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nova steklenička
21.6.2005 22:51:33   
Seven*
Jaz flaske kar v pomivalnem perem.. :)-:)-:)- Pa zgledajo kot nove..

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nova steklenička
21.6.2005 22:52:38   
babylove
:zmeden2: me pa ceneje pridejo nove flaške kot pa pomivalna mašina 8)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nova steklenička
21.6.2005 22:53:36   
Seven*
:)-:)-:)-:)-:)- Poskusi s kisom. Ce je res od kamna, bo slo dol. Nalij noter pa pusti cez noc. :) Ti skoraj garantiram uspeh.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nova steklenička
21.6.2005 22:56:15   
Gina
Včasih smo imeli steklene stekleničke (poleg plastičnih). Tiste si lahko res opral, da so se svetile. Niso ratale sive. Današnje flaške pa ne izgledajo briljantno, ampak ravno za v koš pa niso. Malo lisaste mogoče. Jaz jih tudi v stroju perem. Sem in tja pa tudi na roke. Pa kaj potem, važno, da jih otrok lahko vrže na tla, pa se ne razbijejo. Pa naj bodo malo lisaste, kaj pa potem. Jaz jih ne bi zato vsak mesec menjala. Raje kaj drugega za tisti denar kupim.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nova steklenička
21.6.2005 23:11:35   
TaRe*
ma ja,sej...
Ja,moja je že od začetka pila čaj.Pol je pa babca vidla,ko sem ravno flaško prekuhavala,pa je rekla, da se to naj ne bi delalo prepogosto.Jaz sem jo pa gledala,kot tele..."ja,to je potrošni materjal in se mora redno menjati..".halooooo.Sem si misnla svoje,ja..

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nova steklenička
22.6.2005 6:26:59   
Lunca1
poskusiš lahko tudi s citronsko kislino in zelo vročo vodo, samo potem dobro speri

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Plenice
ammam

Uporabljate pralne plenice ali za enkratno rabo?

pralne plenice (17%)

za enkratno rabo (83%)

Število vseh glasov: 173

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!