|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
13.12.2009 13:32:46   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

kaj vas je danes vse zamedlo, da ni nobene na spregled user posted image

Ah, kje pa, pr nas ga ni nč. Jst sm prej kuhala kosilo, pol smo mel kosilo pol je pa Vid sitnaril 100/h...obupen je zadnje čase, skoz joka, po dnevi in po noči. Zdej pa grem počivat tud jst k sm čist crknjena, pa čeprav mam še kr neki stvari za nardit po stanovanju. Kako ste kaj pa pri vas, Manca?

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 101
13.12.2009 14:07:18   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: style

JUTROuser posted image

za nami je kar pestra noč in jutrouser posted image , naš ati je prišel domov ob 3h in seveda je bilo takrat konec spanja, saj naju je obe zbudil s svojim smrčanjem!! Katastrofa, sem čisto znorelauser posted image , no ob 5:30h smo že vsi ustali, in vidim da ima čisto naotečeno koleno, seveda ga je včeraj na žurki lumpav in mu je koleno ven zdrsnilo, tako da sem ga zdaj kar lepo na orgenco poslala, HB je šel kolega z njim, potem pa se s tamalo oblačive da greve ven, in mi rukne dol s sedežne direk na bučouser posted image , tako sve se usrašile, da sem mislila da ji polovoca glave fali, pa mislim da ni tako hudo, sem jo spat dala, ker se je od vsega joka tako ustaršila, da jo je smatralo. Upam, da jo odnesemo brez posledic.

Na urgeni pa ni samo naš ati, temveč tudi ESTRELLA s svojo miškouser posted image , ji je ravnotako Alči včeraj ruknila po stopnicah, in ker je mala še bruhala so šli na urgeco, tam so jo obdržali na opazovanju. S tamalo pravi, da je OK, samo njej je zelo moreče tam, saj pravi da ni spala niti minutkeuser posted image . No saj, komu pa pašejo bolnice? Do večera upa, da jo bodo spustili domov.

Grem pogledat če je z mojo miško vse OK, nekaj trdo spi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo miško in Aljo! zate in za estrello pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da bo tudi tvoj user posted image hitro ok!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 102
13.12.2009 14:07:47   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro!
KAVICA za vas, zame pa čajuser posted image
Spanje: OBUP, sm čist fertik, ne vem kaj ga sračka, je..b..em..ti. Celo noč sm vstajala pa pizdilauser posted image user posted image , skoz neki je user posted image in kašljal. Jst mu zdej dajem Sinekod kpljice v čaj, kr prej sm mu dajala al slezov al pa trpotčev sirup, pa ni kej preveč pomagalo. Medu  pa poje velik pa nč ne zaležeuser posted image (v čaj in na mazan na kruh) oz. kakor kdaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vidka in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 103
13.12.2009 14:08:45   
suzy85
sem pa na FB videla, da je še ena naša majčica v bolnici, oziroma v porodnišnici...in sicer čmrlika... pravi, da upam, da ni staknila nove gripe...držim pesti tudi za njo user posted image user posted image user posted image

pravi, da je že bolje, tako da res upam, da bo kmalu doma! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 104
13.12.2009 14:09:25   
suzy85

pri nas je zjutraj kar fajn snežilo, pol je pa nehalo. no, zdajle ni niti sledu o kakšnem snegu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 105
13.12.2009 14:13:39   
suzy85
hej hej!
meni, danes ni blo treba kuhat, ker smo bli povabljeni v spodnji štuk in je prav pasalo.
mi pa danes nekam čistila dišijo user posted image spucala sem evino previjalno, obe omari v kopalnici in ogromno stvari stran zmetala. kolk ene šare se nabere user posted image tudi tuš kad mi je uspelo spucat. no, mam še leva vrata, ampak sem ugotovila, da preveč ropočem in lahko evo zbudim. grem zdajle še cote obesit in kopalnico ven obrisat, pa mam dost za danes

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 106
13.12.2009 18:04:07   
style
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Jutro!
KAVICA za vas, zame pa čajuser posted image
Spanje: OBUP, sm čist fertik, ne vem kaj ga sračka, je..b..em..ti. Celo noč sm vstajala pa pizdilauser posted image user posted image , skoz neki je user posted image in kašljal. Jst mu zdej dajem Sinekod kpljice v čaj, kr prej sm mu dajala al slezov al pa trpotčev sirup, pa ni kej preveč pomagalo. Medu  pa poje velik pa nč ne zaležeuser posted image (v čaj in na mazan na kruh) oz. kakor kdaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vidka in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

a med mu ne pomagauser posted image

jah mislim, da smo v fazi, ko  kar ratamo tečni in trmasti brez razlogauser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 107
13.12.2009 18:07:56   
style

hej hej!
meni, danes ni blo treba kuhat, ker smo bli povabljeni v spodnji štuk in je prav pasalo.
mi pa danes nekam čistila dišijo user posted image spucala sem evino previjalno, obe omari v kopalnici in ogromno stvari stran zmetala. kolk ene šare se nabere user posted image tudi tuš kad mi je uspelo spucat. no, mam še leva vrata, ampak sem ugotovila, da preveč ropočem in lahko evo zbudim. grem zdajle še cote obesit in kopalnico ven obrisat, pa mam dost za danes

jeeeee še ena pridna danesuser posted image user posted image

jaz sem tudi sppalnico, kuhinjo, in kopalnico spucala v nulouser posted image , samo mi je pa zdaj slabo od vseh teh čistiluser posted image

Moja dva pančkata, jaz pa malo lenarim in čakam obisk, prideta moj brat in njegova zaročenka user posted image , sta naredila ježke mjamiiiiiiiiiiiuser posted image

BTW: moja miška je OK, še buške nimauser posted image , ati pa ima vezi natrganeuser posted image tako, da ima bolniško do nadaljnegauser posted image

Alči: pa mislim, da so že domauser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 108
13.12.2009 18:08:55   
style

pri nas je zjutraj kar fajn snežilo, pol je pa nehalo. no, zdajle ni niti sledu o kakšnem snegu user posted image

sneguser posted image

pri nas nič o tem ne vemouser posted image HBuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 109
13.12.2009 18:09:48   
style
Suzy: ej ampak najini dve user posted image sta si pa tako podobniuser posted image user posted image ej frizura vseuser posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 110
13.12.2009 20:02:34   
suzy85
BTW: moja miška je OK, še buške nimauser posted image , ati pa ima vezi natrganeuser posted image tako, da ima bolniško do nadaljnegauser posted image

Alči: pa mislim, da so že domauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image ! samo, da je tvoja miška ok! user posted image to je glavno. mi imamo pri buškah za prvo pomoč kar margarino. user posted image ji malo namažem, kjer se udari, pa ni ne buške, ne modrice. saj mislim, da sem za margarino pri nas, majčicah, zvedla

user posted image tudi za aljo, da je že doma!

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 111
13.12.2009 20:03:15   
suzy85

Suzy: ej ampak najini dve user posted image sta si pa tako podobniuser posted image user posted image ej frizura vseuser posted image

user posted image ju bo treba še v živo spoznat!

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 112
13.12.2009 21:03:28   
Soncnica Sandra ***
čer

vidim, da je danes nedeljsko razposloženje user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 113
13.12.2009 21:06:00   
Soncnica Sandra ***

Ah, kje pa, pr nas ga ni nč. Jst sm prej kuhala kosilo, pol smo mel kosilo pol je pa Vid sitnaril 100/h...obupen je zadnje čase, skoz joka, po dnevi in po noči. Zdej pa grem počivat tud jst k sm čist crknjena, pa čeprav mam še kr neki stvari za nardit po stanovanju. Kako ste kaj pa pri vas, Manca?

tudi naša je zadnje čase obupna...jih gredo vse trojkice naenkrat ven, ena je že predrla dlesen, ostale pa še vedno ne...in to traja že dobre 3 tedne...non stop joka in pravi buba, buba, .... ponoč je isto kot pri vas, čez dan ista...enostavno se mi na čase meša... danes je bil po dolgem času malce bolj miren dan, me prav zanima kako bo ponoči user posted image

drugače pa uživa v vrtcu, samo tudi vzgojiteljica pravi, da se ji prav vidi kako jo zobki dajeko, da ni tista prava Manca user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 114
13.12.2009 21:44:37   
Srčekgirll

tudi naša je zadnje čase obupna...jih gredo vse trojkice naenkrat ven, ena je že predrla dlesen, ostale pa še vedno ne...in to traja že dobre 3 tedne...non stop joka in pravi buba, buba, .... ponoč je isto kot pri vas, čez dan ista...enostavno se mi na čase meša... danes je bil po dolgem času malce bolj miren dan, me prav zanima kako bo ponoči user posted image

drugače pa uživa v vrtcu, samo tudi vzgojiteljica pravi, da se ji prav vidi kako jo zobki dajeko, da ni tista prava Manca user posted image

No, pr vas je vasj razlog, pr nas so vsi zobki že zunaj, razen 5k. Me je kr strah kaj bo šele pol k mu bojo 5ke začele rast, a joj. Probam bit večinoma mirna zarad user posted image , pa večkrat mi pritisk dvigne na 1000, obup. V vrtcu je pa luštno tud pr nas.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 115
14.12.2009 8:04:20   
Estrella*
Dobro jutro majčice!!!!

Hvala za pikapoke, so pomagaleuser posted image . Zvečer smo prišli domov, pojedli, šli spat in spali celo nočuser posted image user posted image . Imeli smo tako srečo, da jo je Alči odnesla samo s parimi buškami in odrgninami, brez zloma in notranjih poškodb, saj je padla iz višine 2,7m direktno v globino na ploščiceuser posted image . Tiste, ki so bile pri meni veste, da imamo montažno ograjo na stopnicah v klet in ta je ob rukanju Alje popustila, Alja pa bum v globino. Če bi bila ograja ob stopnicah, se to ne bi zgodilo, zato jo bomo še danes naročili oz. da pride narediti izmero.

Drugače pa snežiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 116
14.12.2009 8:06:51   
Estrella*

user posted image user posted image  Saj bo tudi zobenje kamlu minilo. Vidim, da nas je kar nekaj, ki imamo s tem probleme.

A pri vas sneži??

Neposredna povezava do sporočila: 117
14.12.2009 8:08:32   
Estrella*

sneguser posted image

pri nas nič o tem ne vemouser posted image HBuser posted image

Kaj pa danes????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 118
14.12.2009 8:10:08   
Estrella*

hej hej!

user posted image user posted image user posted image  za "spodnji štuk"user posted image  Ko pomislim, bi meni tudi pasalo kaj takega, samo v spodnjem štuku je klet s pralnim strojem, ki ne zna kuhatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 119
14.12.2009 8:11:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

čeruser posted image

katera za čvek?

čer user posted image
kaj dogaja?

opa nosečkauser posted image user posted image user posted image

pa sem le eno zvablauser posted image

mah nič miška pančka, ati ga žura, jaz pa se dolgočasim...........

pa pri vas?

pri nas pa ati dela, jaz mal lenarim, Emilija pa poskuša spati, ful kašlja in se vsake tolk zbuja in jokauser posted image

iii kaka babnca je v avtarjuuser posted image user posted image user posted image Tak cortkana pupa. A se bomo kaj videli v živo, da vidim tudi srečkouser posted image ?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 120
14.12.2009 8:13:44   
Estrella*
Čmrlikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za oba. Upam, da sta OK. Javi se kaj

Kje pa je Špelin@???

A pa še to: KOMAJ ČAKAM NEDELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 121
14.12.2009 8:17:57   
Estrella*

user posted image ju bo treba še v živo spoznat!

Saj sta si nekoliko podobni, vendar se mi zdi, da na slikah veliko bolj kot v živo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 122
14.12.2009 8:23:26   
Estrella*
user posted image user posted image

DIŠEČI KAPUČINČEKuser posted image   BELA KAVICAuser posted image     IN ZAJTRK

user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 123
14.12.2009 8:24:11   
Estrella*
A nobene še????????????user posted image user posted image user posted image  Pa nič, grem pa delatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 124
14.12.2009 8:30:02   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Najprej sem doživela tak šok, da sem bila v delčku sekunde popolnoma budna: sneg user posted image
Smo komaj pririnili pešaka do vrtca, tako ga na gosto in na debelo sipa... No, zdaj je že bolje, ko sem notri in na toplem, je prav romantično. Ampak samo zato, ker mi ni treba nikamor ven - razen ob enih v vrtec po mularijo.

Aja, če katera slučajno ve: a MARTINA25 v nedeljo pride? Kaj pa tilči??

Si grem nalit kavo in pridem nazaj čvekat.

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tanita (12%)

Nika (40%)

Ines (8%)

Rebeka (12%)

Karmen (4%)

Karin (24%)

Število vseh glasov: 251

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!