Anonimen -> RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) (21.12.2009 13:31:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas? jest če mam čas kaj pa bereš mah kle sem neki našla, sej sploh nisem vsega prebrala, za eno zbirajo denar..... pa ima že velika otroka, 15 in 23 let, če se ne moim, čaki bom najdla.... ja ja sm brala neki ej zdaj pa sploh ne najdem več, kaj me je zmotilo pri tem: -to da sta otroka ja tako velika, da bi že lahko delala in -to da si je izbrala, da ji pomagajo zbrati med drugim denar za neko mizo za na vrt, hallllo to pa ja ni tako zelo nujno potrebno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] jaz sem lih včeraj nesla v rakek 2 bundi, 2x kavbojke in majčke...če bo komu prišlo prav naj, če ne pa naj dajo drugim, vržjo proč... [sm=zmeden.gif]..mogoče sem pa naivna[sm=smiley13.gif] Pri tem mene moti le, da je sin star 23 let in ne dela nikjer...za hčerko..ona mora pa še v šolo, al ne[sm=zmeden.gif]. Jaz sem vesela, če mi kdo kaj podari, sicer denarja res ne sprejemam in dajem ga tudi ne...ampak, če kdo da kaj za otroke, zakaj pa ne[sm=zmeden.gif] zdaj se pa res počutim malo mimo no [sm=smiley13.gif] ma ne sej jest bi tud dala če bi mela kej odveč, ponavad dam kakšne cunje ki so še lepe kolegici tuki se gre bl zato ker sin ne dela, hčerka pa res še v šolo hod
|
|
|
|