|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
10.9.2010 13:10:41   
sesil
vam sporočam da je 1. pregled mimo, zaenkrat še vse ok, le 1 teden prehitevamo, tako da lahko pride tudi marca. razen krvavitev ki sem jih imela in so mi parale živce in slabosti bo za preživet. zdej sem v 11 tednu in uradno na bolniški. kej boste kej klepetale al kaj...jaz mam cajtuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
10.9.2010 22:16:38   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

vam sporočam da je 1. pregled mimo, zaenkrat še vse ok, le 1 teden prehitevamo, tako da lahko pride tudi marca. razen krvavitev ki sem jih imela in so mi parale živce in slabosti bo za preživet. zdej sem v 11 tednu in uradno na bolniški. kej boste kej klepetale al kaj...jaz mam cajtuser posted image

Upam, da ne boš edina. :)

Jaz vas malo berem, pa vidim, da od zadnjič, ko sem pokukala gor niste kaj dosti napisale.

Mene je čas čisto povozil, prehitel, .... enostavno ne dohajam več tempa. Nase moram kar velikokrat pozabiti, kar me spravlja v slabo voljo. Letos ni naše leto in sploh ne bom pisala kaj vse je že šlo narobe. Za zjokat. user posted image  

Edina stvar, ki je zaenkrat dobra je ta, da sta trenutno otroka zdrava. Pa verjetno ne bosta več dolgo, ker pišem o tem.

Pa da malo še o debati komentiram. Meni se tudi zdi, da je pri 1. letu malo prehitro za v vrtec it, pri dveh je pa čisto ok, kasneje se mi pa zdi, da spet ni ok, da je malo prepozno. V bistvu je največji problem ta, da eni otroci gredo prej in so navajeni ritma, tisti, ki pa gredo kasneje pa se malo težje vklopijo. Na koncu se pa vsi vklopijo in se socializirajo ..... Jaz nisem imela izbire in sem ju dala takoj ko sta lahko šla v vrtec, bi pa sigurno drugače počakala eno leto, ker sta zdravstveno bila zelo izpostavljena in tudi ogromno bolana. Jaku se pozna, da ima zaradi tega manjšo kapaciteto pljuč, za Majo pa še ne vem, kakšne bodo posledice.

Hijenca sem vesela, da ste se preselili. Hišo boste pa tudi 1x dokončali. Pa postala si res prava gospodinja. Jaz za takšno gospodinjenje nimam shrambe, kamor bi lahko dala stvari. Sem kar malo žalostna, ker bi si kdaj kaj dala v ozimnico, pa je nimam kje imeti. Najbolj pogrešam bezgov sok. user posted image

Zdaj pa je dovololj od mene. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
13.9.2010 10:51:04   
kasso

oj, super :)
če si na bolniški in imaš cajt, pridi na kafe user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
13.9.2010 13:18:06   
sesil
ja kasso, a v zgornji al spodnji štukuser posted image ?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
13.9.2010 14:29:31   
kasso
lahko ga skuhamo v spodnjem in ga gremo spit v gornjega...samo je še prepih, ker manjkajo okna ;)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
13.9.2010 14:30:54   
kasso
barbaw, v vsej gužvi, moraš najti čas tudi zase oz. vsaj da nisi stalno v stresu, ker ti to lahko hitro načne zdravje.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
13.9.2010 16:31:55   
špelin@
Pozdravčki vsem user posted image

sesil, user posted image za uspešen pregled, zdaj pa lepo počivaj in uživaj v nosečnosti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Mene je čas čisto povozil, prehitel, .... enostavno ne dohajam več tempa. Nase moram kar velikokrat pozabiti, kar me spravlja v slabo voljo. Letos ni naše leto in sploh ne bom pisala kaj vse je že šlo narobe. Za zjokat.  

user posted image user posted image user posted image

O meni pa izveste na FB user posted image Dogajajo se mi same lepe reči, stvari se odvijajo v pravo smer, tudi na področju, nad katerim sem že skoraj obupala, trapa user posted image . Lepo mi je

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
13.9.2010 21:15:19   
Anitka
Ku ku, kako ste čvekice moje?

Upam, da ok. Jaz sem zelo dobro :) Naš sonček je tudi ok, je imel malce krize v vrtcu po dolgih poletnih počitnicah, sicer pa je suhec kot vedno, imamo le še 13 kg, ampak glavno, da smo kolikor tolikor zdravi. V plenicah smo še vedno - nekak ne zalaufa - saj lula v kahlico, ampak nikoli ne pove sam, da bo šel, kakamo pa še sploh ne v kahlo. Saj bo, a ne?

Se oglasim spet kmalu s svežimi novičkami user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
15.9.2010 14:45:20   
sesil
moram mal dvignit te majčice na prvo stran...user posted image
anitka, bo še šel ven s plenic, ko se bo njemu zdelo. eni prej, drugi pač kasneje. glavno da ste/smo zdravi.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
17.9.2010 18:07:29   
Anitka
Zdaj nas bom pa jaz malce dvignila višje.

Ja Sesil saj v šolo valda ne bomo šli v plenicah, a ne?user posted image user posted image user posted image In kako si drugače? Pa ostale?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
24.9.2010 9:59:25   
sesil
ej babe, pa kje ste vse???!!!!
dejmo mal življenja...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
26.9.2010 15:20:19   
jana81

dejmo mal življenja...

evo mene... nejc je ravn zaspal..pa preden grem likalnik gonit, pokukam še malo sem..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
26.9.2010 15:49:22   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dejmo mal življenja...

evo mene... nejc je ravn zaspal..pa preden grem likalnik gonit, pokukam še malo sem..

tudi jaz sem tuuser posted image
jana a ti še jaz dostavim malo za likat,meni se ne dauser posted image
sem lena kot tole turobno vreme

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
27.9.2010 9:00:54   
tilči
Dobro jutro!

Da vidim,če vas bo tole kaj zbudilouser posted image :

user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
27.9.2010 9:11:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
V plenicah smo še vedno - nekak ne zalaufa - saj lula v kahlico, ampak nikoli ne pove sam, da bo šel, kakamo pa še sploh ne v kahlo. Saj bo, a ne?

Ma itak, da bo user posted image Tudi naš je še pleničnik, sicer gre zelo rad lulat na wc in tudi skoraj vedno lula, samo sam pa ne pove, tako da bolj lovimo. Kaka pa še vedno samo v plenico.

sesil, kako kaj počutje?

tilči, packa, že celo jutro sanjam o rogljičkih, ti pa tole fotko gor... user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
27.9.2010 9:15:25   
tilči
he,he,pa sem te zvabila na površje.

kako,otroci zdravi?

Tilen je doma,ker se je zjutraj zbudil z lajajočim kašljem.Je takoj inhaliral in je zaenkrat ok.Upam,da ostane pri tem,ker dohtarji štrajkajo.Že tako ni nič od njih.
nejc pa naj bi imel danes rolanje,samo kaj,ko dež pada.Razen če bodo imeli v telovadniciuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
27.9.2010 9:16:27   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
V plenicah smo še vedno - nekak ne zalaufa - saj lula v kahlico, ampak nikoli ne pove sam, da bo šel, kakamo pa še sploh ne v kahlo. Saj bo, a ne?

Ma itak, da bo user posted image Tudi naš je še pleničnik, sicer gre zelo rad lulat na wc in tudi skoraj vedno lula, samo sam pa ne pove, tako da bolj lovimo. Kaka pa še vedno samo v plenico.

Tudi naš je še v plenici.Ve,zakaj je kahla,ampak bo rajši tepih polulal

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
27.9.2010 9:18:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

he,he,pa sem te zvabila na površje.
Saj se potikam tu naokoli user posted image

kako,otroci zdravi?
Ti pišem na drug konc user posted image

Tilen je doma,ker se je zjutraj zbudil z lajajočim kašljem.Je takoj inhaliral in je zaenkrat ok.Upam,da ostane pri tem,ker dohtarji štrajkajo.Že tako ni nič od njih.
user posted image user posted image user posted image za Tilna.
A štrajkajo ali kaj?? user posted image Nč vedela... Do kdaj pa??

nejc pa naj bi imel danes rolanje,samo kaj,ko dež pada.Razen če bodo imeli v telovadniciuser posted image
Tudi telovadnica bi bila ok user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
27.9.2010 9:19:10   
tilči
imam eno vprašanje pri vlogi za znižano plačilo vrtca.Za datum sprejema v vrtec vpišem 1.9.2010  ali 1.9.2009,ko je Tilen začel hoditi v vrtec,ali pa za Nejca leto 2008?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
27.9.2010 9:22:23   
tilči

mislim,da samo danes

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
27.9.2010 9:28:47   
špelin@

imam eno vprašanje pri vlogi za znižano plačilo vrtca.Za datum sprejema v vrtec vpišem 1.9.2010  ali 1.9.2009,ko je Tilen začel hoditi v vrtec,ali pa za Nejca leto 2008?

Hmmmmmm, če se prav spomnim, sem jaz pisala pač tisti datum, ko je otrok šel prvič v vrtec. Ne v tekočem letu, ampak bi napisala npr. 1.9.2009.
A že daješ vlogo?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
27.9.2010 9:29:08   
špelin@

mislim,da samo danes

ok, hvala.

A zobarji tudi štrajkajo?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
27.9.2010 9:29:52   
tilči

Hmmmmmm, če se prav spomnim, sem jaz pisala pač tisti datum, ko je otrok šel prvič v vrtec. Ne v tekočem letu, ampak bi napisala npr. 1.9.2009.
A že daješ vlogo?

samo vpisala sem vse podatke.Bom pa drug mesec oddala

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
27.9.2010 9:30:47   
tilči

mislim,da samo danes

ok, hvala.

rečeno je,da vsa javna uprava,policisti,veterinarji,dohtarji,...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
27.9.2010 9:37:40   
špelin@

mislim,da samo danes

ok, hvala.

rečeno je,da vsa javna uprava,policisti,veterinarji,dohtarji,...

Aha, potem je verjetno brezveze, da danes kličem k zobarju za datum...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?