barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil vam sporočam da je 1. pregled mimo, zaenkrat še vse ok, le 1 teden prehitevamo, tako da lahko pride tudi marca. razen krvavitev ki sem jih imela in so mi parale živce in slabosti bo za preživet. zdej sem v 11 tednu in uradno na bolniški. kej boste kej klepetale al kaj...jaz mam cajt Upam, da ne boš edina. :) Jaz vas malo berem, pa vidim, da od zadnjič, ko sem pokukala gor niste kaj dosti napisale. Mene je čas čisto povozil, prehitel, .... enostavno ne dohajam več tempa. Nase moram kar velikokrat pozabiti, kar me spravlja v slabo voljo. Letos ni naše leto in sploh ne bom pisala kaj vse je že šlo narobe. Za zjokat. Edina stvar, ki je zaenkrat dobra je ta, da sta trenutno otroka zdrava. Pa verjetno ne bosta več dolgo, ker pišem o tem. Pa da malo še o debati komentiram. Meni se tudi zdi, da je pri 1. letu malo prehitro za v vrtec it, pri dveh je pa čisto ok, kasneje se mi pa zdi, da spet ni ok, da je malo prepozno. V bistvu je največji problem ta, da eni otroci gredo prej in so navajeni ritma, tisti, ki pa gredo kasneje pa se malo težje vklopijo. Na koncu se pa vsi vklopijo in se socializirajo ..... Jaz nisem imela izbire in sem ju dala takoj ko sta lahko šla v vrtec, bi pa sigurno drugače počakala eno leto, ker sta zdravstveno bila zelo izpostavljena in tudi ogromno bolana. Jaku se pozna, da ima zaradi tega manjšo kapaciteto pljuč, za Majo pa še ne vem, kakšne bodo posledice. Hijenca sem vesela, da ste se preselili. Hišo boste pa tudi 1x dokončali. Pa postala si res prava gospodinja. Jaz za takšno gospodinjenje nimam shrambe, kamor bi lahko dala stvari. Sem kar malo žalostna, ker bi si kdaj kaj dala v ozimnico, pa je nimam kje imeti. Najbolj pogrešam bezgov sok. Zdaj pa je dovololj od mene.