Soncnica Sandra *** -> RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) (31.3.2010 11:02:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes se slabo počutim, grlo me boli, da komaj požiram, vse kosti na mojem telesu, glava ...vročine pa nimam. Tudi Gašper je obležal, ima visoko vročino...predvidevam, da se nama bo še kdo pridružil, potem bomo pa bolnica v malem [sm=smiley36.gif] Ponavadi imam temperaturo malo čez 35, danes pa 36,8 in se počutim kot da bi bila 38. [sm=smiley13.gif] Ojoj, a danes se pa pri vaši hiši dogaja bolnica v malem [sm=smiley19.gif]. Držim pesti, da boš čim prej OK, in da ne bodo vsi pokasirali od vaju z Gašperjem. Koš pikapok vam pošiljam!!! Torta je uspela in hvala vsem za čestitke [sm=smiley1.gif]. Sem pa včeraj naredila poleg narezka, francoske solate itd tudi eno mehiško specialiteto Chimicange in so bili vsi navdušeni.[sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za uspelo torto!!!! Mmmmmmmm nekaj mehiškega bi se pa tudi meni prileglo, že dolgo časa nisem nič takega dala v svoj želodček [sm=bravo.gif], bo treba kmalu kaj dobrega spet poslusiti špelin@, sumim te, da si mi morda zamerila, ker se po zadnjem tvojem postu namenjenem meni nisi več oglasila[sm=smiley13.gif] SS, danes predvidevam, da si že čisto ok a ne [sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif]Moje zdravstveno stanje odlično [sm=smiley36.gif], samo tale dež me malce je.be, ker ne morem ven, ker ful naliva [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|