jana81 -> RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) (12.3.2010 12:32:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, kak telefon boš imela? špelin@ pridna, da si se spravila burek delat. Jaz ga tudi še nisem, razen male mini bureke, take za prigrizek pa sem že večkrat [sm=smiley1.gif] Tilči, sem nazaj. Varja ima le afte po ustih, jeziku, grlu in zgleda da jo to kar boli....posledično noče nič jest. Dobila je eno mazilo, da bo manj bolelo. P pravi, da je to viroza. Sem jo pa dala spat pri tašči, tako da je brez kosila in le ob flaši mleka zaspala kot top. Kmalu jo odrinem spet proti PO. Samsung S8300 ultra touch Nobel telefon [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Kakšne barve ga boš pa vzela? rdeče..ga že imam.. [sm=smiley36.gif] kolk si pa dala zanga 160€[sm=smiley9.gif] uf,čist preveč zame[sm=smiley36.gif],jest dam največ 20€,ker skoz po tleh leti[sm=smiley36.gif] ja tud moj prejšnji je, pa sem ga dala zdej Nejcu za igrat.. tega bom pa pazla
|
|
|
|