Čiteljce - en nasvet (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anja -> Čiteljce - en nasvet (21.6.2005 21:35:54)

Torej, zadeva je taka. On dan sem si na CSD Šiška izracunavala porodnisko in bolj podrobno pogledala moje placilne liste. In ugotovitev?
Pozabili so mi placati interesne dejavnosti za november 2004 in december.

a se lahko pritozim (prijazno sicer) se kam drugam kakor na soncno upravo?

Anja - sodcek

CatJa -> Čiteljce - en nasvet (21.6.2005 22:12:15)

Seveda se lahko pritozis - k tistemu pac, ki je placo takrat obracunaval.

Sama vedno preverim obracun in 1. se mi je zgodilo, da so mi jo apria narobe obracunali. Seveda je takoj sledila reklamacija.

Nisem ucitlca ampak racunovodja, tako, da se kar "spodobi", da ugotovim take napake. Sploh, ko gre za mojo rit :)-

LP, :rozica:

Gina -> Čiteljce - en nasvet (21.6.2005 22:37:43)

Logično, da se pritoži. Takoj pojdi k računovodji in zateži, pa še k ravnatelju, če se ne boš že tam zmenila. Meni so eno leto celo koeficient narobe računali par mesecev, preden je meni potegnilo, da je nekaj narobe. Sem dobila vse za nazaj. zdaj pa sproti preverjam, pa še dobro, da to delam, ker je kar precej pogosto kaj narobe. Pri nas se je že zgodilo, da je rač. po pomoti kar eni delavki v olajšavo štela oba otroka, ki jih je v bistvu imel na sebe že mož. Na koncu leta je dobila tak gromozanski račun za vrnit, da so ji morali dat kredit, da je sploh lahko vrnila. Uh, bolje da ne mislim več kaj je vse bilo in kaj še bo... Ampak a ni žalostno, da mora človek še računovodjo preverjat, da se mora čisto na vse spoznat, ker ga sicer takoj okrog prinesejo.

tejč -> Čiteljce - en nasvet (22.6.2005 14:56:58)

Ja, anja seveda, meni se je zgodilo isto, in sicer zadnji mesec preden sem odšla na bolniško in potem na porodniško. sem šla kar lepo do ravnateljice in ji povedala, kar pogumno, saj si denar zaslužila, ne ukradla.
lp

lenika -> Čiteljce - en nasvet (22.6.2005 21:04:48)

Meni seje pa zgodilo, da sem dobila letos v mesecu maju plačane 4 ure interesnih dejavnosti, čeprav sem z interesno dejavnostjo že konec aprila zaključila. Še sedaj mi ni jasno.

Anja -> Čiteljce - en nasvet (22.6.2005 22:30:21)

Vsem hvala za nasvet, bom kar jutri klicala v racunovodstvo.

Pridne bodite!

anja

Stran: [1]