Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:00:20
|
|
|
|
Magi*
|
ja. na žalost. pomagam? - tko, da žrem sladkarije ali pa sadje (v sili :hudicek: muhe žre).
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:03:17
|
|
|
|
kepica
|
Uh,men se to pogosto dogaja.A kako si pomagam? Ja,nič,vzamem čokolado in jo tok časa jem,da mi že ven gleda.Sej veš,kako je to.Kr ješ pa ješ pa ješ.Kakor Jafa piškote.Tok časa,da jih ne zmanjka:)- Pa kaj čmo.Pa sej to ni vsak dan.Sej to ni nič slabega.Vsaj jaz nimam slabe vesti.Privošči si in uživaj! lp kepica
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:06:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
tako kot kepica :)- , a sem se sposobna tud na pumpo peljat, če je treba ;)
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:06:18
|
|
|
|
dinika
|
Se mi dogaja, da se tresem, pa hitro po cukru, da mine.
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:06:52
|
|
|
|
kepica
|
Aja,pa še nekaj.Meni je sodelavka rekla,da če ti paše sladko je to zato,ker si žejen.Zato najprej popij nekaj tekočine in te bo minilo.Jaz sem se potem velikokrat zalotila,da letim nad sladkarijo,kadar sem žejna.In če prej popijem nekaj soka,mi potem misel na cuker kar izgine.Ampak ne vedno:)- Včasih res ni pomoči.Lahko pa poskusiš,preden letiš nad čokolado. Pa sporoči,če je uspelo.
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:09:45
|
|
|
|
kepica
|
he he,jana73 a ni to hudo:)- Pri meni so najbolj nevarni Jafa piškoti ali pa Mignon čokoladne politanke.Sem jih sposobna celo vrečko pojest.Lažje jem take stvari,kot čokolado.Pri čokoladi se mi pri pri drugem rebru ustavi,pri politankah ali piškotih pa ne.Ampak mora pa obvezno biti čokoladno:)- Mjami.SPET MANJKA SMEŠKO,KI SO OBLIZUJE!
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:11:59
|
|
|
|
kofetek2010
|
ja, Jaffa - ta velika pakunga :)- in mimoza napolitanke ali pa Manner ali pa Dickmannsi :smeško, ki se nenormalno oblizuje: :)-
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:16:02
|
|
|
|
kepica
|
Mljask!!! Joj,zdej si mi že lušte naredila.Jest pa brez zob,pa vse me boli,da si jih tut privoščit ne morem.Lahko si samo slinček okol vratu navežem,da ne bom vsa slinasta:((
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:18:50
|
|
|
|
kofetek2010
|
Dickmannsi gredo čist lahko dol :)- pač pustiš spodnji del :)-
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:24:07
|
|
|
|
kepica
|
jana73,če ti čist po pravic povem,sploh ne vem,katere politanke so to:zmeden:,če sploh so politanke:zmeden: Ampak jih itak nimam pri sebi,tko da mi kej velik ne pomaga:( Sem pa ravn prejle tablet vzela,ker me tole tko :hudicek: boli.Mi še na misel ne pride,da bi kej žvečila,čeprav,če bi pred sabo imela kaj slastnega,bi se že pomatrala:)-
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:27:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
to niso politanke in tud napolitanke ne :)- je tista bela penasta zadeva oblita s čokolado :)- kot mančmelovi sam boljši ;) Dickamnnsi so zakon 8)
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:31:01
|
|
|
|
kepica
|
Smeško,ki mu tečejo sline:)- To bo treba nabavit...:bravo:
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:33:08
|
|
|
|
Pikabu
|
Uf, Jana, se strinjam. Zdaj si mi pa naredila lušte... :smajlikisenesramnooblizuje:
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:36:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
sebi tud in najbližja pumpa je na Barju :zmeden2: :ups::ups::ups: sem 16 t :nosecka: in že imam 7 kg prirastka :ups::ups::ups: bom kar do jutri popoldan počakala, imam kontrolo pri G in na tehtnico bo treba :((
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:42:30
|
|
|
|
kepica
|
jana73 pol moraš pa sploh izpolniti svoje potrebe oz.želje po vsem,kar se ti zahoče.A veš,kaj pravijo stare mame? Če v nosečnosti ne poješ tistega,kar se ti zalušta,se za vsako stvar :duda: naredi ena pika ali pa znamenje v obliki tistega,česar nisi pojedla,kadar se ti je zahotelo. He he,pol bi lahko imel tvoj :duda: znamenje od dickmansa:)- Ne,se hecam.Ampak je dober izgovor,da si vse privoščič.Ne glej na kile.Te boš pol dol spravljala.Zdej si sam vse privošč.Jaz sem si tudi,pa mi ni nč žal.Bi bla kr spet mal :nosecka:,da bi se non stop sladkala:)Še takrat,ko ne bi imela potrebe:)-
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:48:30
|
|
|
|
kofetek2010
|
:)-:)-:)- to sem izkoriščala v prvi nosečnosti in šla rodit z 20+ kg :( ampak takrat sem do 20t pridelala le 3kg plusa ;) ti pa le jutri špinačo in pire skuhaj, mi smo ju imeli danes za kosilo ;) za povrh pa naredi še čežano, da se mal posladkaš :)-
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:56:22
|
|
|
|
kepica
|
Hm:zmeden2: ni slaba ideja tale čežanca.Pa tri žlice cukra not,pa bo:)- He,kar se pa tiče kil pa mene tut skrbi za drugo nosečnost,ker bom po moje ko nilski konj,ker sem si rekla,da bom naslednjič še bolj izkoristla,kot sem prvič.Ampak tele kile v :nosecka: so nevarne.Vsak dan si težji:(( Eh,nč se sekirat,sej pol vse dol spraviš:zmeden2: Živel optimizem:bravo::)-
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 21.6.2005 22:59:54
|
|
|
|
kofetek2010
|
v prejšnjem (beri: tvojem) desetletju sem brez problema spravla vse dol, ampak sedaj, sedaj pa je to že malo težje :)- in potem bom shujšala in mi bo ostala odvečna koža, ki se ni uspela z mano skrčit :)-:)-:)- zakaj sem pripopala smajlije, ki se smejejo :zmeden2::zmeden2::zmeden2: tile so tapravi :((:((:((
|
|
|
|
nihanje sladkorja v krvi 22.6.2005 10:17:12
|
|
|
|
kepica
|
Ah,jana73,to ni odvisno od desetletja.Men je že zdej en kup špeha ostal,koža je sicer napeta,ampak preveč:)- Ej,ti pa moram povedat,da sem včerej pol poštekala,kaj so dickmansi.V postli sem se spomnla.To so uni mini indijančki a ne? Mljask:) Hm,tut teh sem sposobna pojest celo škatlo:ups::ups: Smo jih enkrat v Leclercu kupil,so imel eno posebno pakiranje,v metrski škatli.Je ful hecno zgledal.Sva z mojim kr vsak svojo škatlo kupila,pol pa tekmovala,kdo jih manj poje:)- Ampak sem vseen zmagala.Moj :love: bi kr po dva naenkrat v usta zbasal,tok so mu dobri:)- V glavnem,enkrat se dobimo na dickmans partiju,a ne? Lep dan ti želim kepica
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?