pričina oblačila (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

čmrgelj -> pričina oblačila (10.12.2009 14:35:34)

Ker bom v bližni prihodnosti priča, sem vas že prosila da mi pomagate pri sestavi govora, sedaj imam pa še eno prošno:
Kaj ali kako naj se oblečem tisti dan, kupila še nisem nič tako da so vse možnosti še odprte, PREDLAGAJTE

Nevesta ima zlato šampanjc kombinacijo - zlatkasto krilo
ženin je pa tudi v obleki šanpanc barve

Kaj bi šlo lepo zraven katere barve in kakšen kos oblačila
imela sem v mislih hlače in tuniko v rjavi barvi seveda bol slavnostno tuniko

Arwenko -> RE: pričina oblačila (10.12.2009 14:43:53)

čmrgelj, dobronameren nasvet. Preveč kompliciraš! Edino kar je izogni se bež-krem-šampanjec tonom, če bosta onadva tako oblečena, to pa je tudi vse. Mogoče vprašaš nevesto, če ima kakšne želje, pa NE KOMPLICIRAT! 

čmrgelj -> RE: pričina oblačila (10.12.2009 14:51:48)

Mogoče res kompliciram, sam slike bosta pa pol cel živlene gladala, pa ne bi rada kako barvo čist mem užgala

baguSka -> RE: pričina oblačila (10.12.2009 15:02:24)

IZVIRNO SPOROČILO: čmrgelj

Mogoče res kompliciram, sam slike bosta pa pol cel živlene gladala, pa ne bi rada kako barvo čist mem užgala

Zato pa vprasi nevesto... bo najboljs!

kaya2007 -> RE: pričina oblačila (10.12.2009 15:41:09)

vprašaj nevesto. načeloma je pa tako, da naj bi se izognila beli barvi, če bo taka že nevesta.

Čebel@ -> RE: pričina oblačila (10.12.2009 15:54:53)

mene sta obe priči vprašali in glede na to da sem imela jaz v šopku roza vrtnice,moj je imel kravato v roza kombinaciji,smo se skupaj odločile da bosta onedve imeli roza obleke(ena je imela lila barvo oblekice,druga pa roza srajčko)

ninocka -> RE: pričina oblačila (10.12.2009 17:10:03)

Jst sem pa moji prici rekla, da naj se oblece tako, kot njej pase in tako da se bo v tem dobro pocutila. Pa tudi ce pride v kavbojkah.

Volga -> RE: pričina oblačila (10.12.2009 22:09:18)

Če bi kakšen J več uporabila, ne bi bilo nič zato.

Kar se obleke tiče, pa pojma nimam.

Stran: [1]