Še javna pohvala Mb (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica

Sporočilo

Anonimen -> Še javna pohvala Mb (21.6.2005 21:12:47)

Tudi jaz moram pohvalit porodnišnico Maribor!Same prijetne izkušnje sem odnesla od tam:bravo:9nebesaPA upam da se kdaj:)

Hvala babici Mojci:sloncek:

pasteta -> Še javna pohvala Mb (21.6.2005 21:19:17)

najboljša babica v mariborski porodnišnici je g.zdenka kamničar ni je čez nje ,tako je pač moje mnenje saj je bila ves čas polek mene,ne pa tako ene ko te dajo na ct. pa pridejo vsaki dve uri te malo potipat. :bravo::bravo::bravo:čestitke naj babici

mimica -> Še javna pohvala Mb (22.6.2005 18:38:06)

:bravo:upam, da bo vedno več zadovoljnih mamic tako kot sem bila tudi jaz.

k1 -> Še javna pohvala Mb (23.6.2005 14:04:59)

tudi pri meni so dali vse od sebe.... je pa res, da sem bila kar TEŽEK primerek v porodnišnici... moja :duda: se je namreč rodila v 29t.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: tudi iz moje strani :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

itak pa :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: vsem na mb pediatriji

lelaval -> Še javna pohvala Mb (1.7.2005 0:04:48)

Tudi jaz se pridružujem čestitkam za osebje v MB porodnišnici :bravo::bravo::bravo::bravo:, ki VE, KAKO SE TAKŠNO DELO OPRAVLJA IN IMA TEMU PRIMEREN ODNOS DO PORODNIC :bravo::bravo::bravo: Še enkrat vse čestitke, kajti 8 let nazaj sem doživela svojo 1. porodno izkušnjo in zelo slab odnos babic. :(

Stran: [1]