Punce z dojenčki...NUJNO!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tinatona -> Punce z dojenčki...NUJNO!!! (21.6.2005 21:10:10)

Punce zdravo! Se opravičujem ker sem dala temo še sem, samo na onem drugem se nič ne dogaja. Ta pa je full obiskan.
Imam še jest eno vprašanje, ker že ne vem več a sm blesava al kaj. A se vašim :duda: tud prsnica full notr vgrezne ko vdihnejo? Men se zdi da se pr mojmu prej ni (al pa nism porajtala), tko da me zdej kr mal panika. Je bil mal prehajen zdej, tko da...
Sem že kar neki dojenčkov skoz dala pa se mi zdi da tega nism vidla...

Lepo prosm hitr pogledat, pa mi povejte. Ker če se pr vaših ne, ga bom jutr k dohtarju peljala.

LP Tina :rozica:

p.s.:Pa brez zamere ker sem duplirala temo.

spacey -> Punce z dojenčki...NUJNO!!! (21.6.2005 22:12:06)

Ojoj! :zmeden: Ne tinatona našemu se to ne dogaja, vsaj opazla nisem, tako da ne vem kaj bi to lahko bilo. Nekaj časa nazaj sem na forumu brala, da se lahko pljučka sesedajo. :( Pokliči jutri in se pejte pokazat, da ne bi bilo kaj hujšega in srčno upam da bo oz. je vse vredu. Držimo pestke in tačke! :rozica: Sporoči prosim.

Nočka
:zaspan:

cmokec -> Punce z dojenčki...NUJNO!!! (21.6.2005 22:22:11)

Če se pri vdihu vgrezne v grlno jamico, je to znak za dihalno stisko. Pri nas je imela Sara take jamice pri bronhitisu.

Jutri takoj k zdravniku, bi pa jaz tudi ponoči malo hodila jamico kontrolirat. Če bo vgrez večji pa k zdravniku kar takoj.

tinatona -> Punce z dojenčki...NUJNO!!! (21.6.2005 22:36:41)

Joj punce ne me strašit. Greva kuj zjutri k zdravniku.

LP

Anonimen -> Punce z dojenčki...NUJNO!!! (23.6.2005 22:52:52)

Si šla k zdravniku?? Kaj je bilo?? Javi takoj, sem ful prestrašena.

Stran: [1]