A je katera tukaj ki studira anglescino (ali je studirala..)? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Seven* -> A je katera tukaj ki studira anglescino (ali je studirala..)? (21.6.2005 19:44:46)

Oddati moram diplomsko, pa bi rabila eno, da mi pregleda anglesko verzijo povzetka (abstract) diplomske. Gre res samo za par stavkov. A je kaksna tak dobra? :rozica::rozica::rozica:

ZARA -> A je katera tukaj ki studira anglescino (ali je studirala..)? (21.6.2005 19:49:26)

Meta,Seven.

bini -> A je katera tukaj ki studira anglescino (ali je studirala..)? (21.6.2005 20:00:52)

lahk pošlješ meni in Meti :) ..sva ble sošolke.. pol boš pa primerjala kak so nas naučil :)-
če meta nima časa lahk tud jest nardim.
:rozica:

Seven* -> A je katera tukaj ki studira anglescino (ali je studirala..)? (21.6.2005 20:10:34)

U hvala. Bom kar tebi, ko si glih na voljo! :bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> A je katera tukaj ki studira anglescino (ali je studirala..)? (21.6.2005 20:32:19)

U dobr da sem glih za jutri kuhala :)-
Ja bini je definitivno boljša izbira. Je imela vsekakor več desetk kot jaz :ups: In tudi vse v roku končala.

No pa vseeno. Bi ti tudi jaz z veseljem pomagala seven.

bini -> A je katera tukaj ki studira anglescino (ali je studirala..)? (22.6.2005 20:51:19)

kva pa zdej tukej neumnnosti kvasiš Meta.. to da boš tlele naokol skrivala kako si se ti pridno gulila za dušana (sej je bil tvoj mentor?) ... to nikamor ne pelje..
sicer si pa ti bolj v roku dobila svojo Ano kot jest svojo :)- :)-:)-

Anonimen -> A je katera tukaj ki studira anglescino (ali je studirala..)? (23.6.2005 9:32:13)

Bini bini, ti ga pihneš. No, dušan je bil seveda faca, zadnje dneve mi je grdo grenila kolegica lektorica Tina M., ki me očitno ni najbolje prebavljala :) Ah, kaj potem, važno da smo od tam. Ampak imam straaaašno lepe spomine na faks, kaj praviš? A začneva? A se spomniš... pa ko je... hahaha.

Takih več ne delajo :)

No od An pa ne bi. Jih imava skoz v obdelavi na Dojenček in otrok. Enkrat ena, drugič druga :love:

Stran: [1]