Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Te naše lekarne so ........ 21.6.2005 19:50:39
|
|
|
|
piščanc
|
Kupiš ga lahko tudi pri uvozniku v Lj, ampak samo cel karton, 12 škatel.
|
|
|
|
Te naše lekarne so ........ 21.6.2005 20:02:04
|
|
|
|
Tinna
|
A res? Kdo pa je uvoznik? Ker tudi na našem koncu imamo iste probleme z lekarnami. Pa še cene se zelo razlikujejo. Nekje je 1.850 SIT, spet v drugi lekarni pa 1.600 SIT.:zmeden:
|
|
|
|
Te naše lekarne so ........ 21.6.2005 20:12:49
|
|
|
|
Gina
|
Iz katerega konca pa si? 12km proti Lj. ali kam drugam? Če si v našo smer, lahko v lekarni vprašam.
|
|
|
|
Te naše lekarne so ........ 21.6.2005 23:16:27
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Hojla! Kolikor jaz vem, je uvoznik: MEDIS D.O.O. BRNČIČEVA 1 LJUBLJANA Telefonske pa žal nimam. LP, :pika:
|
|
|
|
Te naše lekarne so ........ 21.6.2005 23:30:35
|
|
|
|
iva01
|
v tisti lekarni kjer ga imajo se probaj zmenit da ti ga naročijo več,poveš koliko bi ga vzela in poveš naj ti ga prišparajo, pa še vprašaj kdaj bodo dobili da ga boš vedla kdaj it iskat; tako sem jaz delala. LP
|
|
|
|
Te naše lekarne so ........ 22.6.2005 9:15:58
|
|
|
|
piščanc
|
midva sva klicala na medis, lahko tam kupiš, kolkor vem, je še mal cenej. kupila pa pol nisva, ni bilo potrebe. telefon je pa v tisu al pa na netu
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?