Kje koledar (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

bumerang -> Kje koledar (9.12.2009 20:46:16)

letos?
Šele zdaj vidim, da DM izdeluje samo tiste namizne v plastičnem nosilcu. Koledar od DIGIFOT mi ni všeč, ker je vse skupaj natisnjena fotografija in ne klasičen listi, program od FotoAsja in Poštin pa mi javlja nonstop napako.

Kakšna ideja?

sazi -> RE: Kje koledar (9.12.2009 21:19:45)

je bila ravno pred kratkim ena podobna tema, ampak ni bilo veliko odgovorov
tudi nas je neznožnost naročanja "standardnih" koledarjev, ki smo jih imeli vsa leta precej presenetila
zdaj smo naročili koledarje pri Big Bangu - so dražji, ampak večji in ponujajo več možnosti - velikost A4, na vsaki strani pa je lahko od 2-5 fotk - smo naredili take s 4 fotkemi na stran in izgleda ful dobro - le dela in izbiranja fotk je precej več

lex -> RE: Kje koledar (9.12.2009 22:27:04)

hofer

bumerang -> RE: Kje koledar (9.12.2009 22:35:38)

Lex, na hoferjevi strani imajo koledarji letnico 2009.
Je pa zanimivo, da svetuješ nekaj česar sama nisi naročila (vsaj za naslednje leto ne).

Sazi, hvala.
Mislim, da sem to uro naložila enih sedem programov pa mi noben ni všeč.
Kakšni pa so listi koledarja BigBena, svetleči v stilu fotografije ali bolj podobni klasičnemu koledarju?

arupnik3 -> RE: Kje koledar (10.12.2009 13:35:46)

http://www.mixilab.tv/?page=calendars

naročila in mi je ok

Misek -> RE: Kje koledar (10.12.2009 17:08:33)

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

letos?
Šele zdaj vidim, da DM izdeluje samo tiste namizne v plastičnem nosilcu. Koledar od DIGIFOT mi ni všeč, ker je vse skupaj natisnjena fotografija in ne klasičen listi, program od FotoAsja in Poštin pa mi javlja nonstop napako.

Kakšna ideja?

http://www.ir-rs.si/652
Gre za nakup humanitarnega koledarja za pomoč otrokom, ki se zdravijo v Soči. Stane pa 15 €, slike je posnel Arne Hodalič.

bumerang -> RE: Kje koledar (10.12.2009 17:16:09)

Mene zanima koledar s fotografijami, ki jih sama izberem, če bi me zanimala dobrodelnost ali klasičen koledar bi temo tudi tako naslovila.

sazi -> RE: Kje koledar (10.12.2009 19:02:13)

Sazi, hvala.
Kakšni pa so listi koledarja BigBena, svetleči v stilu fotografije ali bolj podobni klasičnemu koledarju?

Včeraj so mi poslali, da jih lahko v 1-3h dneh dvignem v izbrani poslovalnici. Ko uspem priti do tja, ti sporočim stil - sem ga videla samo na netu - oz. samo program in postavitev fotk in mi je bil res všeč - tak, da je na levi ena zelo ozka in pokončna fotografija, zraven pa tri ležeče.
No, kot rečeno, ti napišem ali se sveti ali zgleda kot klasičen koledar.

bumerang -> RE: Kje koledar (10.12.2009 19:08:08)

Ok, hvala.
Ni pa tista postavitev nič določenega. Tista okenca lahko odvzemaš, premikaš in spreminjaš velikost tako da je lahko tudi samo ena sama slika.

Peli -> RE: Kje koledar (10.12.2009 22:00:13)

Lani sm jih dala delat tukaj http://foto-cebron.si/koledarji.html pošljejo tudi po pošti, men ful lepe slike delajo, res pa niso najcenejši.

sazi -> RE: Kje koledar (11.12.2009 16:13:54)

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Ok, hvala.
Ni pa tista postavitev nič določenega. Tista okenca lahko odvzemaš, premikaš in spreminjaš velikost tako da je lahko tudi samo ena sama slika.

Ja vem, ampak meni je ta postavitev ful fajn, zato sem izbrala tako. No, koledarjev še nimam...

Stran: [1]