krčne žile, varice.. (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Šaki -> krčne žile, varice.. (9.12.2009 17:03:42)

zanima me kaj se naredi če sploh. če se to pojavi pri otroku mlajšem od pet let????
ker na netu ne piše skoraj nič na to temo.

mogoče kera ve bi mi zelo pomagala.

HVALA.

Isabellabina -> RE: krčne žile, varice.. (10.12.2009 8:04:12)

No ,moja hči se je že rodila z krčnimi žilami,čist natančno samo eno ima na desni nogi in na zadnji strani.Ima pa še en dejavnik ,ki je sprožil to žilo,saj ima Hemangiom pa celi nogi in zato se je tudi naredila ta žila.Takrat niso zdravniki nič naredili,do lanskega leta ,ko je dopolnila 15 let in je šla na sklerozacijo v Klinični center.Nič strašnega.V žilo so ji na parih mestih nekaj vbrizgali z injekcijo ,potem pa je morala nosit še nekaj časa nogavico,katero so naredili po meri.

Šaki -> RE: krčne žile, varice.. (10.12.2009 8:32:50)

o hvala ti.torej predvidevam da pač nič ni za naredit.ker mene je kar strah da nebi blo tega več k je dedno.-ima ati.

Isabellabina -> RE: krčne žile, varice.. (10.12.2009 8:45:40)

Glej jaz mislim,da je dobro ,da greš vseeno na pregled,da vas spremljajo.Mi smo hodili vsako leto na kontrolo sicer več zaradi hemangioma,ampak so ob tem pregledu pregledali tudi žilo,ki pa je z vsakim letom bolj rasla in je imela lansko leto že čisto za prst izbočeno,zato so se tudi odločili ,da jo sklerozirajo.Saj te nič ne stane,da prosiš za napotnico in greš na pregled,še posebno ker praviš ,da jih imate v familiji.

Šaki -> RE: krčne žile, varice.. (10.12.2009 12:14:27)

hvala še enkrat.

Stran: [1]