|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Parkiranje na PK
9.12.2009 8:09:49   
Tisana
Kako je s parkiranjem ob obisku na novi Pediatrični kliniki? Imajo mogoče parkirišče, garažno hišo, se da dobiti prostor?

Pa če mogoče katera ve, v katerem nadstropju je ambulanta za alergologijo, če bomo slučajno pozni, da lahko kar tečemo do tja user posted image .

Hvala.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Parkiranje na PK
9.12.2009 10:54:34   
birdy
En parking je praktično direkt pred vhodom, je zastonj ampak težko dobiš za parkirat. Probi pa, midva sva bla tam 2x in obakrat sva dobila parkplac. Drgač pa ni nč druzga tko urejenga.
Alergolopška ambulta mislm da je v P2. To je ko prideš noter greš po tistiih parih štengcah dol,. mal naravnost, pa na levo je čakalnica. Ampak to pa nisem čist zihruser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2009 11:07:03   
barni
Malo pred PK imas veliko makedamsko parkirisce, ki je za placat. Jaz sem parkirala tam in je morda 50m pes do vhoda v PK. Mislim, da je 1E na uro. Ne parkirat na crno, ker drago stane, ce dobis kazen.

Alergoloska je mimo recepcije po stengah dol in potem prides v tak velik prostor (kartoteka), kjer te usmerijo naprej. Imajo pa cudno oznaceno. Na vratih so ene stevilke nad vrati pa druge. Mene je precej zmedlo.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2009 20:01:55   
Tisana
Obema najlepša hvala za podrobna odgovora user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?