fionca -> Ne morem pozabiti bivšega... (8.12.2009 20:28:47)
|
partnerja oz. očeta mojega otroka. Marsikaj neprijetnega sem z njim doživela, povzročil mi je res ogromno skrbi, ko sva bila skupaj in še potem. A jaz ne morem biti srečna brez njega, je pa res, da tudi prej, ko sva bila skupaj nisem bila, saj ga po ves dan ni bilo doma. Ves čas je samo delal, čeprav denarja nikoli nismo imeli ogromno. Vedno je govoril, da naj še malo potrpim... A bilo je vedno bolj napeto... Preteklo leto sva se res še samo kragala. No, konec avgusta, se je pa on odločil, da to ne pelje nikamor in prekinil... Sicer se je vmes marsikaj dogajalo, od tega da 16 dni sploh nisem vedela, kako je z njim in kje je.. O tem ne bi več pisala, ker sem enkrat že. A presenečenj še ni bilo konec, njegov s.p. miruje, delavca sta na zavodu, on pa psihično na tleh. Moje pomoči ni želel sprejeti, ker ves čas mene obtožuje za njegov neuspeh. Za otroka še vedno nima časa, spet pravi, da naj malo počakava, da si stanovanje uredi... Od njega trenutno nimam nič, a jaz ga še imam vedno rada. Rada bi mu pomagala, a on me sovraži... Vsak dan, ki je bližje praznikom se mi zdi bolj žalosten in turoben... Pa kaj je z mano?
|
|
|
|