RE: Sem ga polomila? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


baguSka -> RE: Sem ga polomila? (9.12.2009 10:01:20)

IZVIRNO SPOROČILO: muška

zakaj pa npr. ne greš sama?


ja tole sem se tud sama vprasala!?




Anonimen -> RE: Sem ga polomila? (9.12.2009 10:04:43)

Na koncu bo vse dobro.
Če ni dobro, še ni konec.....


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




baguSka -> RE: Sem ga polomila? (9.12.2009 10:10:43)

Kaj naj naredim, da se poberem, začnem funkcionirat kot je treba, ker s tem, kar trenutno delam, le škodim sebi in najini zvezi......?


Aha no. To je pa ze mal drugac. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Zavedas se torej, da nastala situacija prevec pritiska nate... in s tem da bi sebe razbremenila, breme meces na svojega partnerja. In da to ni prav. Sej lepo da ti stoji ob strani.. ampak ni nujno da ves cas ko si ti tega zazelis. Lepo da si prisla do tega spoznanja, da to kar pocnes ni prav.

Predvsem se ustavi! Zadihaj... vzami si cas zase. Eno urico, kjer se res maximalno odpocijes.. zrelaksiras. Odklopis.. S tem bos ze ogromno nardila! Razmisli kako nastala situacija vpliva nate in na tvojo druzino.. vezo. Kaj lahko pricakujes in cesa ne smes. Predvsem moras najprej pri sebi razcistiti stvari! Zacni pa pri koreninah. Torej pri ocetu in potem nadaljuj. Na koncu se pogovori tudi s partnerjem. Ampak na lep in umirjen nacin. Povej mu o svojih tezavah. Da se jih zavedas in da jih zelis odstraniti. Da pa si vseeno zelis malo njegove pomoci in na kaksen nacin ti lahko pomaga. Vprasaj ga. Povej mu, kaj bi ti veliko pomenilo in vprasaj ga kaj oz kako lahko prispeva k temu.. Bos videla da se bo situacija kompletno obrnila! Samo ne pozabi da najprej sama razmisli o vsem!




HuAnita -> RE: Sem ga polomila? (9.12.2009 10:35:46)

mamamajča - tudi mi imamo podobno včasih - kolegi so zakon, pa naj pridejo ob 21. uri, ali kličejo ob 23.45, ker je pač nekaj pozabil povedati...
Ko je šel enkrat z njimi in žensko ekipo, ki jo je treniral, na maškarado, fešto, sem se na RR zjokala, pismo, jaz pa sama s 4-mesečno udrenko, ki ni spala...
Nič, udarila sem po mizi in jasno povedala, naj s eodloči, ali frend ali mi.
Še zdaj ga včasih kar vidim, kako bi poletel k njemu, pa dobi sprepeč pogled - pomagaj mi zvečer umiti otroke, potem pa vamos...

Ampak mislim, da kljub temu, da si 'tečna', bi te moral razumeti, pogovorita se, točno tako mu pvoej, ko si nam napisala - naj ti bo v oporo, naj pa gre h kolegu, ko ga ti ne boš potrebovala. Saj je vendar jasno, da je tebi huje, ker se spopadate z očetovo boleznijo.




hrchy -> RE: Sem ga polomila? (9.12.2009 10:56:20)

Mamamajca, glede na to, kaj pises, te mora moz res ljubiti.  In medtem ko tebe boli ocetova situacija, tvojega moza boli tvoje trpljenje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
In medtem, ko imas ti nekoga, na katerega se lahko naslonis, se mu zjoces in se zneses nad njim, nima on nikogar. Se zavedas, da mora biti on mocan za tvojo bolecino, pa tudi za svojo?
Mogoce mu moras dati vedeti, da razumes, da tudi njemu ni lahko.
Ko se spet vidita, ga objemi, se mu opravici in povej, da ves, da si naporna in kako spostujes vse, kar je naredil zate v tem casu. Ce te ima res tako rad, kot izgleda, bo ze razumel.

zelim ti, da se ti vse obrne na boljse!




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]