Jessy -> AvgUstOVke (21.6.2005 15:10:46)
|
Hello! Sem se že spodaj javila in opisala svoj pregled, vendar smo zdrsnile na drugo stran, kar pomeni, da je treba iti malce višje, da se vidimo! Zdaj pazim na nečaka, ki bo čez 1 mesec imel 2 leti. Je kot živo srebro in bi mi prej kmalu razbil šipo na klubski mizici - in to zanalašč. Pol sem ga imela pap oln kufr, sem ga pa kratko malo popokala in nesla spat. Nekaj časa je nekaj jokcal, pol sem mu pa malce zapela in že ga je ovilo. Zdaj pa spi! :bravo::bravo::bravo: Upam, da vsaj do 16h odspi, da bo potem dobre volje! Torej...danes sem bila na pregledu in mi je G rekel, da se spet vidiva čez 14 dni, potem pa do PDP-ja NIČ! :zmeden: Gre na dopust in ker je edini, se moramo s tem kar lepo sprijazniti. Je rekel, da če bo karkoli, potem grem kar v porodnišnico, drugače se pa vidiva na PDP, ko bo že z dopusta. Sem bila kar malce šokirana. Je pa rekel, da naj bom pozorna na otrokove gibe - 10 gibov v 12-ih urah. Če jih ne naštejem, potem samo pot pod noge v porodnišnico. No, jaz upam, da bo vse ok, ter da gibi bodo! Kaj pa ve kaj počnete? Jaz grem zdaj brati revijo Nosečnost, ker sem jo danes kupila, pa je skoraj še nisem nič pogledala. Dajte se kaj oglasiti, da vidim, kako ste!!!
|
|
|
|