|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Drugačen fant
9.12.2009 19:06:00   
Gina
MissElvira, bolj kot berem, bolj imam občutek, da ne piše tega ena mlada ženska, ampak je slog in jezik tako poseben, kot od človeka, ki se preživlja s pisanjem, pa išče nov navdih za svoj roman. user posted image user posted image  Preblisk pač..user posted image  Ampak res si nisem mogla pomagat, sem morala napisat...

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.12.2009 20:09:12   
MissElvira
IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Pa še prej malo potipaj da ni mamin sinko.Sej ne mislem nč slabga sam da veš.

Kako se pa to potipa? Moj brat je na nek način mamin sinko, saj še živi pri nas in mu mama kuha in pere, pa vsem nam tudi.

Lahko te preseneti, kaj pa če ima raje moško družbo??

Uh, neprijetna misel. Odkrito povedano, ne vem, kako bi reagirala. Do sedaj sem spoznala tri tople fante, pa so bili kar očitni, tako navzven.

MissElvira, bolj kot berem, bolj imam občutek, da ne piše tega ena mlada ženska, ampak je slog in jezik tako poseben, kot od človeka, ki se preživlja s pisanjem

:) Hvala za lep kompliment, a s pisanjem, tako mi vbija v glavo oče, se ne baje moreš preživljati, zato sem šla študirat :) Morda vam moj stil pisanja deluje zrelo, ampak sama mislim, da sem še daleč od odgovornosti, ki čaka tam nekje. Imam dve kolegici, ki sta že mamici, pa se mi slučajno ne zdita zreli, četudi ena izmed njih piše še dosti lepše od mene in vodi svoj blog.

Kiki in Roberta, ki sta tudi ujele starejše, so bili ti fantje takoj za družino in otroke? Na te reči še nisem pomislila, nisem še pripravljena biti žena in mati.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.12.2009 20:24:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MissElvira
Kiki in Roberta, ki sta tudi ujele starejše, so bili ti fantje takoj za družino in otroke? Na te reči še nisem pomislila, nisem še pripravljena biti žena in mati.

tudi moj je precej starejši od mene... po letih. drugače se mi pa zdi, da sem jaz tista, ki je bolj zrela.
odvisno je od karakterja...

če bi bilo povsem po njegovem, bi bila še vedno le ljubimca... se mi zdi.

(odgovor članu MissElvira)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
9.12.2009 20:37:38   
hrchy
misselvira, ce si je od poletja dalje zapomnil obraz in ime ene 'natakarice', potem si ga ze z necim morala pritegniti user posted image ... kar pogumno dalje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.12.2009 20:45:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

misselvira, ce si je od poletja dalje zapomnil obraz in ime ene 'natakarice', potem si ga ze z necim morala pritegniti user posted image ... kar pogumno dalje!

To je bila tut moja prva misle, ko sem prebrala tvoj post.

Drugače pa sem bila tut jaz stara komaj 21 let ko sem ga spoznala, on jih je imel pa takrat 31, pa ker sem bila jaz vedno bolj zrela za svoja leta, on pa niti ne, sva se srečala nekje na pol poti user posted image .

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
9.12.2009 22:06:36   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: MissElvira

Živjo dekleta,

Približno pol leta prebiram vaš forum, katerega sem odkrila po slučaju in me je pritegnil z relativno visokim nivojem komuniciranja. Tokrat sem se odločila, da vas povprašam o mnenju o tipu moškega, ki se je, vsaj meni, zdel zelo drugačen od ostalih, ki sem jih do sedaj srečala v življenju.

Stara sem dvajset let, še študiram, žepnino pa služim s strežbo v jazz lokalu, kjer sem pred kratkim srečala fanta, ki mi je padel v oči. Preprosto, a vseeno elegantno oblečen, urejen, z lepimi potezami in predirajočim a prijaznim pogledom je prišel v družbi dveh prijateljev. Posedli so se dokaj blizu šanka, zato sem nehote ulovila teme njihovih pogovorov, ki so se vrstile od poezije, literature, etika in glasbe. Fant je govoril je zelo lepo, modro, z umirjeno samozavestjo, prijaznostjo in veliko ljubeznijo do življenja in ustvarjanja. Zdel se mi je znan, zato sem ga večkrat oplazila s pogledom. Najbrž je začutil moje oči, kajti pogledal me je naravnost vanje in se nasmehnil.

Sama nisem sramežljive sorte, zato sem stopila do njega in ga vprašala, če se od kod poznava. Prijazno me je pogledal in mi odvrnil, da sva se srečala poleti na literarnem večeru, kjer sem stregla, a da kaj več od mojega imena in lepega nasmeha ni ujel. Po nastopu je s prijateljema kmalu odšel iz lokala, iz mojih misli pa še zdaleč ne. Povprašala sem sodelavce o njem, če kaj redno zahaja k nam v goste. Zvedela sem marsikaj, kar je v meni sprožilo veliko mešanih občutkov.

Star je 28 let, živi sam v starem delu mesta, v naš lokal zahaja ob ponedeljkih. Zelo samostojen, govori tri tuje jezike, rad smuča in pripravlja jedi, dela v razvoju, kolega pa je omenil, da je samski in da mlajših deklet enostavno ne pogleda. Seveda, sem pomislila, saj si takšnega moškega s svojimi vrstnicami nebi mogla predstavljati. Mene pa je očaral in zbudila se mi je želja po tem, da ga pobliže spoznam.

A tukaj so se mi ustavile misli. Kako naj jaz, še ne 21-letna punca, pristopim k takšnemu moškemu? Sama sebi sem se zdela otročja in mlada, kar je popolnoma nasprotno of tega, kaj sem do sedaj občutila ob svojih fantih. Smo še študentje, veliko ga žuramo, nobeden od nas še ne ve prav kam nas nosi ta reka. On pa pravo nasprotje, človek kakršnega sem sanjala, pa mi je realnost že zdavnaj polomila upe, da bom kdaj srečala tako lepega, postavnega, pametnega in razgledanega moškega, z veliko ljubeznijo do znanja in življenja.

Saj vem, da večini tukaj tak zapis deluje še otroško naivno, čemur tudi ne morem oporekati, saj štejem še zelo malo pomladi. Pa vendarle, dekleta, gotovo ste tudi ve, ki sedaj že vzgajate svoje otroke, enkrat pristopile k svojem izbrancu. Zato se obračam na vas, prosim, povejte kako ste pristopile k moškemu, za katere ste vedele, da ga želite spoznati? Z ženstvenostjo in zapeljivostjo? S pametnimi pripombami? Kakršno koli mnenje bi mi prišlo prav, saj bom lahko tako hitreje našla tla pod nogami.

Lepo vas pozdravljam,

E.

sem bila ob branju skoraj 100%, da pišeš o mojem kolegu user posted image user posted image , dokler nisem prišla do podatka o starosti in kraju prebivališča...

...in mojega kolega mlajše punce niso nikoli zanimale, zdaj je pa fasciniran nad svojo 12 let mlajšo punco in kar ne more verjet, kako so dandanes lahko 20-letnice zrele.

Korajža velja, ti kar stopi do njega.user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Neposredna povezava do sporočila: 31
10.12.2009 8:32:39   
Teya D.
Jaz pravim vedno tako: Bodi kar si, vse ostalo se bo zgodilo spontano, ravno prav.
Če nisi sramežljiva, pristopi in načni pogovor. Ko postrežeš, vprašaj kakšen je kaj danes dan...
Pri meni se je vse odvijalo kar samo od sebe.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
10.12.2009 8:57:54   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Mogoče razmišljam staromodno...ampak....prvič te je videl pred 6 meseci...če bi želel kaj več, bi te ziher že poiskaluser posted image

In vaša mlada generacija je itak ful free....stopi do njega, mu povej, da ti je zanimiv in ga vabiš na čaj user posted image

Saj več kot ne ne more rečt....

Ja, videl jo je pred nekaj mesecih....šteje pa tudi to, da si jo je zapomnil.....njej je bil samo znan.....on je pa točno vedel od kod jo pozna.....user posted image

Ne vem no....jaz sem imela kar nekaj vez....in v nobeno nisem šla na horuk ampak sem imela skoraj vedno nekaj mesečno t.i. igro mačke in miša.....ko sem hrepenela samo po tem, da ga bom kdaj videla, da se mi bo nasmehnil, da mi bo kaj povedal, ko sva se kao slučajno srečevala.....in tisto zaljubljeno hrepenenje z metuljčki v trebuhu se mi zdi, da so najlepši del veze.....

MissElvira....probaj si organizirati delo čimvečkrat takrat, ko pride.....in kot natakarica imaš to prednost, da lahko vedno kaj duhovitega ali pametnega pripomniš, ko daš pijačo na mizo, pa pogledaš ga v oči lahko od blizu......user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.12.2009 9:00:11   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

MissElvira, bolj kot berem, bolj imam občutek, da ne piše tega ena mlada ženska, ampak je slog in jezik tako poseben, kot od človeka, ki se preživlja s pisanjem, pa išče nov navdih za svoj roman. user posted image user posted image  Preblisk pač..user posted image  Ampak res si nisem mogla pomagat, sem morala napisat...

Ti pa res moraš vsako romantično sanarjenje pokvariti....user posted image in nas takoj postaviti na realna tla......

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.12.2009 9:00:28   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Pa še prej malo potipaj da ni mamin sinko.Sej ne mislem nč slabga sam da veš.Veliko sreče pa en user posted image

to sem jaz hotela pisat samo sem mislila da me bo katera napadla :)

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.12.2009 9:14:24   
pridna_janja
Lahko te preseneti, kaj pa če ima raje moško družbo??

Uh, neprijetna misel. Odkrito povedano, ne vem, kako bi reagirala. Do sedaj sem spoznala tri tople fante, pa so bili kar očitni, tako navzven.

Jaz poznam tudi tople ......samo raje bi imela enga takega kolega ko pa enga ko gleda kako bi te ........user posted image pač povem svoje mnenje ker sem razočarana user posted image pa poznam ene par takih  in zgledajo odlično samo kaj mi nuca če pa je topli user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.12.2009 9:47:48   
ronja
Na te reči še nisem pomislila, nisem še pripravljena biti žena in mati.

JOj, pa saj se niti še za zmenek nista zmenila, no!user posted image Ne prehitevaj dogodkovuser posted image ! Fantje pri 28ih so tako različni kot fantje pri 23ih. Eni si že obupno želijo družino (taki so si jo gotovo že pri 23ih), niso v večini in navadno niso študirali - ker si družino navadno realno zaželiš, ko imaš svoje dohodke ali jih ima partner - v tem primeru te itak ne zanima, kaj misli, ker bi verjetno mislil imeti otrok s partnerico, če jo ima. Imam prijatelja, ki si je pri 23ih zelo zelo močno želel družino (in bil samski). Ampak nisem pa spoznala v vseh študentskih letih niti enega študenta, ki bi si staršno želel že takoj družino - in navadno se samskim tudi po študiju ni ravno mudilo - zato mislim, da je precej verjetno, da se samskemu študiranemu 28letniku  ne bo tako zelo mudilo, da bi te pa kar takoj poročil pa otroka naredil... O tem začneš navadno razmišljat, ko imaš s kom imet družino... Vsaj v krogu ljudi, ki jih poznam... Večina torej po moje tudi pri teh letih ne išče mame svojim otrokom, ampak samo punco za začetek.

Ja, videl jo je pred nekaj mesecih....šteje pa tudi to, da si jo je zapomnil.....njej je bil samo znan.....on je pa točno vedel od kod jo pozna...

No, ja, res pa je, da je gostov na prireditvi ogromno, natakaric pa par in si ljudje navadno zapomnijo natakarice, natakarice pa gostov ne... Vsaj meni se tako zdi po izkušnjah, ko sem delala kot natakarica - nikoli si nisem nikogar zapomnila, oni pa so seveda si, kdo jih je posteregel. Seveda je pa vseeno super, da si jo je zapomnil. Samo jaz tega nikoli nisem jemala, kot da sem komu všeč - saj zapomnile so se me dostikrat tudi ženske, hudiča - pa ja niso bile vse biuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 37
10.12.2009 12:06:48   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ja, videl jo je pred nekaj mesecih....šteje pa tudi to, da si jo je zapomnil.....njej je bil samo znan.....on je pa točno vedel od kod jo pozna...

No, ja, res pa je, da je gostov na prireditvi ogromno, natakaric pa par in si ljudje navadno zapomnijo natakarice, natakarice pa gostov ne... Vsaj meni se tako zdi po izkušnjah, ko sem delala kot natakarica - nikoli si nisem nikogar zapomnila, oni pa so seveda si, kdo jih je posteregel. Seveda je pa vseeno super, da si jo je zapomnil. Samo jaz tega nikoli nisem jemala, kot da sem komu všeč - saj zapomnile so se me dostikrat tudi ženske, hudiča - pa ja niso bile vse biuser posted image ?

Predvidevam pač, da literarni večer ni tako množično obiskan kot koncert Jana Plestenjaka.....user posted image in da se sna zgoditi, da je natakerjev in obiskovalcev približno enako število......

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.12.2009 12:23:42   
MissElvira
Joj punce, ste mi pa dodobra napolnile glavo. Skoraj več ne vidim bistva, saj se utapljam v vseh mogočih "če-jih", pa vendarle...

Ko sem omenila, da ja ta fant drugačen, sem hotela videti še iz stališča vas, ki ste mnogo več videle in doživele, kakšen je pač sploh lahko drugačen moški. Prvo leto študija sem bila v vezi z moškim, 30 letnim očetom dve letni deklici. Zdel se mi je pač zrel in odgovoren, pameten in razgledan, vendar je bilo to samo zaradi tega, ker je bil očka, ločen in željan novih priložnosti. O tem, kaj življenje je, pa je vedel zelo malo, njegov svet je bil svet preživnin, iskanja novega doma, mnogih zaposlitev, avtomobilov in športnih stav. Tudi staršem je bil všeč, pač zelo po njihovih merilih izklesan karakter, dleto in kladivo pa je držalo realno življenje.

A ob tem, drugačnem fantu, bi zgledal kot otrok z liziko v ustih. Nisem še spoznala človeka njegovih let s takšno umirjeno samozavestjo, ki je ravno tiste teme, s katerimi sem si ob starših in študiju razbijala glavo, povzel tako, kakor sem tudi sama čutila, da je prav. Z altruizmom, empatijo, široko razgledanostjo in ljubeznijo do življenja. Njegove besede so me pritegnile kot zemlja luno in lahko bi kar slonela ob pulti, gledala njegove lepe oči in poslušala.

Nato, ko sem po ad hoc poizvedovanju slišala, da to pač ni več sanjavi študent ampak nekdo, ki ima baje že visoko funkcijo v službi, da živi na svojem in ko sem videla, kako so se obračale glave drugih, starejših žensk za njim, me je pa stisnilo pri srcu. Zato sem vas šla povprašat za mnenja, saj sama s takšnim človekom še nimam izkušenj. Sedaj sem malo prestrašena, da bi bila v njegovih očeh samo potencialna maternica, da je topel, morda mamin sinko... še več zmede.

Aja, na literarnem večeru se zvrsti od 50 do 100 gostov. Tam sem ga prvič videla, a takrat sem si zapomnila samo te njegove oči, a takšnih bežnih momentov doživiš v strežbi mnogo.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 39
10.12.2009 12:32:09   
baguSka
Vsak fant je u bistvu drugacen.

Zate je ta trenutek drugacen on, ker si pac oci vrgla nanj..

Poskusiti ni greh. Nimas kaj zgubit ce probas. Kvecjem ce ne bos.

Neposredna povezava do sporočila: 40
10.12.2009 12:41:34   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Glede na način tvojega pisanja in na ta kako je napisano, se mi zdi, da si kljub mladosti precej zrela in razgledana. Ko ga ponovno srečaš, ga zapleti v pogovor, pa boš videla če to kam vodi. Težko bi napisala kakšen pristop bi bil pravi... Pri meni so bili najprej dooooooolgi pogovori, pa kofetkanja, potem prva večerja in od takrat "plujeva" skupaj.

Že po polovici njenega posta se je v meni prebudilo isto mnenje.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.12.2009 12:49:07   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Glede na način tvojega pisanja in na ta kako je napisano, se mi zdi, da si kljub mladosti precej zrela in razgledana. Ko ga ponovno srečaš, ga zapleti v pogovor, pa boš videla če to kam vodi. Težko bi napisala kakšen pristop bi bil pravi... Pri meni so bili najprej dooooooolgi pogovori, pa kofetkanja, potem prva večerja in od takrat "plujeva" skupaj.

Torej je tud punca drugacna. In to pomeni da sta glih za skupi mogoce.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.12.2009 13:36:14   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Torej je tud punca drugacna. In to pomeni da sta glih za skupi mogoce.user posted image

Ja, zdaj je samo še potrebno zrihtat, da bo tudi on to sprevidel. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
10.12.2009 13:57:19   
Zanica
Miss Elvira,

moram priznati da z užitkom berem tvoje poste, končno ena mlada ženska z soljo v glavi. Ampak res! Ne pa "imam 20 let, otroka in moža/fanta/partnerja ki bluzi naokoli". To je pa res ena osvežitev na DIPO!

Jaz ti lahko povem, da nimaš res kaj za izgubiti. Kot natakarica ga enkrat počasti z pijačo, nameni mu globok i dolg pogled in če te takrat ne bo povabil van, nič zato. Lahko si vsaj mirna da si poskusila, da nisi spustila priložnosti.

Prepričana sem, da če ne bo ta tvoj skrivnostni intelektualec, se bo kmalu najdel že drugi, ker to opaziš in ceniš.

Res lepo!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 44
10.12.2009 14:10:04   
ronja
Nato, ko sem po ad hoc poizvedovanju slišala, da to pač ni več sanjavi študent ampak nekdo, ki ima baje že visoko funkcijo v službi, da živi na svojem in ko sem videla, kako so se obračale glave drugih, starejših žensk za njim, me je pa stisnilo pri srcu. Zato sem vas šla povprašat za mnenja, saj sama s takšnim človekom še nimam izkušenj. Sedaj sem malo prestrašena, da bi bila v njegovih očeh samo potencialna maternica, da je topel, morda mamin sinko... še več zmede.

hehe, misselvira, saj niso vsi taki, no! Punce imajo izkušnje z mnogočim in vsaka se boji, da bi nabasala na takega, s kakršnim je sama imela slabe izkušnje. Ampak to ne pomeni, da je vsak človek, ki zna lepo govorit, tak. Eni so res, drugi pa samo znajo lepo govorit, čeprav so tudi sicer čisto okuser posted image .

Po mojem se ne trudi preveč naredit vtisa - to redko pali (vsaj pri meni ni nikoli palilo, veliko bolj so mi bili všeč fantje, ki se niso trudili pokazat v določeni luči, ampak so enostavno bili oni), večinoma najbolj pali spontanost.
Če je tak, kot si ga opisala, mu bo dokaj vseeno, ali imaš novo krilo in bluzo ali ne... Seveda vsak rad kaj lepega pogleda, ampak kar hočem rečt, da to ne bo odločilno za vajin zmenek: če si nekomu všeč, te bo povabil ven, pa če te spozna magari v razvlečeni pižami (verjemi, izkušnjeuser posted image ). lahko pa vpliva na tvojo samozavest, tako da si seveda vseeno kupi kaj novegauser posted image . Samo hočem rečt, da bo njemu to vseeno (samo tebi ne bo).

Neposredna povezava do sporočila: 45
11.12.2009 7:51:46   
roberta

[/quote]

[/quote]

ne, midva sva prvega imela čez 5 let, torej sem bila jaz 25... je pa res, da verjetno ob starejšem fajtu prej začneš razmišljati o tem, ker imaš parterja zrelega in odgovornega. to od enega mladca pri 23 težko pričakuješ in dobiš (seveda so izjeme). ampak meni je bilo super, ker sem se počutila varno in zadovoljno ob tem, da bom mama in mi je fajn še danes, ker sem mlada mama... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 46
18.12.2009 4:53:21   
sneguljčica
Če je ta fant res tako zrel, odgovoren, pameten... bi jaz od njega zadnje pričakovala, da išče maternico na dveh nogah. Pa tudi ti, če te je pritegnil tak fant, se vprašaj, ali bi v njegovi družbi res tako pogrešala mladostniško življenje. No, ne da se greš takoj družinsko življenje, ampak lahko ti ne bo več toliko do žuranja in boš mogoče prej spoznala, kam te nosi reka.
Ostani taka kot si in ne razmišljaj preveč kaj bi njemu bilo všeč in kaj ne, samo da ga osvojiš. Tako ali tako nebi mogla dolgo igrati pred njim in če mu taka nisi všeč, bolje, da se zveza niti ne začne, kot pa da se konča z zlomljenim srcem.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.12.2009 19:20:54   
Poka
Zelo zanimivo si opisala svojo izkušnjo in se mi zdi, da si zelo inteligentna oseba, zato tudi iščeš takega fanta. Poleg tega si za svoja leta res zrela in mislim, da bi se ujela. Na podoben način sem jaz spoznala svojega in tole mi je vzbudilo spomine user posted image . Tudi jaz sem mu rekla, če se poznava, ker se mi je res zdel znan, čeprav se nisva v resnici nikoli videla. Od takrat sva skupaj in neločljiva, je pa prev tako starejši od mene. Tako da ti kar pogumno!

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 48
21.12.2009 14:19:24   
dps1
misselvira, kaj novega?? čakamo na nadaljevanje zgodbe... user posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.12.2009 19:52:08   
MissElvira
Hej punce,

Žal kaj dosti ne morem poročati. Prejšnji teden sem ga znova videla, a je bila gužva, zato sem mu samo pokimala z nasmehom in se posvetila strežbi. Kasneje sva na hitro sva izmenjala par besed, meni je bilo strašno nerodno, nato je pa očitno odšel kam drugam, saj so se pri nas tisti večer gostje gnetli kot na koncertu. Jaz pa še kar stremim proti vratom in čakam naslednje srečanje...

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

sindarin

Preferirate lesene igrače( brez ozira na ceno)?

da (46%)

ne (54%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!