gh in kakanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

tanja1980 -> gh in kakanje (8.12.2009 15:32:33)

Pozdravljene,

kako pa je pri vas s kakanjem. Moja punčka bi itak jedla vse, pit pa noce, razen po zlički, kar pa ne nanese ravno veliko. In zeto smo ze po rizevi kasici bolj trdo kakali, potem pa je tašča dala se banano notr in je bil joj....smo jokali in res trdo kakali. In sedaj ne vem, kako ji dodajt da ne bo panika. Je blo pri vseh tako da je bil kakec bolj trd in jok zraven?

smej -> RE: gh in kakanje (8.12.2009 16:10:05)

Ja. Smo bili zaprti 1 teden. Zdaj pa pridno pijemo Donat na tešče vsako jutro in lepo kakamo vsak dan

frutolina -> RE: gh in kakanje (8.12.2009 17:16:58)

moj tudi bolj malo pije... in je nekaj časa kakal na 3 dni. Potem pa se je še mantral bošček.
Zdaj pa kak vsak dan...sem namreč ugotovila da rad pije čisto vodo (nobenga čaja noče več!) ki pa more biti malo topla, še raje pa ima če mu stisnem jabolko in dam npr. 10 mll jabolčnega soka in gor 90 ml vode. Ampak pazi da je jabolčni sok svež - ko stisneš daj takoj za pit (razredčenega seveda). Ker ko porjavi se lahko zgodi da jo bo zaprlo. Lahko pa probaš skuhat v vodi jabolka in suhe slive pa ji daš vodo (kompot) za pit. Slive namreč odpirajo. Pa našega odpre tudi če je avokado.
Aja, pa to s sokom raje sprobaj zjutraj - za vsak primer če ji slučajno ne bi odgovarjalo.

Lp

Stran: [1]